15 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Vučić odgovorio Darmanoviću

Autor: Antena M

  • viber

Montenegrina

Klasicna zamjena teza.Sve usmjereno na one koji slusaju i ocekivani aplauz svojih podsnika.Ovaj covjek zivi svoju prrcepciju srvarnosti i uporno nastavlja sa lazima jer nedaj boze da on nije u pravu.Na sve spreman samo ne da skine naocare i vidi stvarni svijet i sebe samog.Greote!!!

Vuko

Drugi epidemiolozi rece Vucic misleci na Nestorovica prvog svjetskog epidemiologa ali od pozadi!

Hrvoje

Dobrica Ćosić "otac srpske nacije" u romanu "deobe":. "Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije"

!!!

Haha...Evo ga ko da drzi dzojstik a okrenuo ga prema svojim ministrima.Ono dugme desno je za Vulina a lijevo za Dacica.Cekamo ih sjutra da se jave...

Sanel

Juce je imao jedan smrtni slucaj od korone i hoce covjek na silu da ulazi kako hoce u crnu goru,njegovi epidemiolozi su se sprdali mjesecima od pocetka pandemije,zanemarujuci je javno putem medija,crna gora je od pocetka shvatila ozbiljnost virusa i preduzela je sve da bi se sprijecila zaraza.

Toni

Živim u Srbiji ali Crnu goru volim i ona je moja zemlja koliko i tvoja .Ne mozes da nam zabraniš da posetimo bolesne ,roditelje,rodjake,familiju.Kako da ih prebacimo za Beograd da se leče ili nedaj Bože operišu.Svi dobro znamo na kom je nivou Zdravstvo i medicina u Crnoj gori.I dalje živite u 1945.