10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Crna rupa Crne Gore

Autor: Antena M

  • viber

Milena

Sjajan tekst,dobro ce pobijediti svakako kao i uvijek,povampireni fasizam 90 tih,sigurno nema sansu,njihovi propagatori koje gledamo trenutno na sceni,pluvace,psovace,lazove,histericne mr\itelje,najbolje su ogledalo kakva bi Crna Gor bila pod njihovom upravom,vidjeli smo ih u Bosni,Hrvatskoj....

Orwel

Ovaj tekst je dobar priručnik o tome što se događa (u) Crnoj Gori. Za one koji ne znaju, ukoliko takvih još ima.

Sova

Precjenjujete demokratiju. Dokaza, nažalost, ima koliko god hoćete, i to na svim stranama. Narod može da pogriješi, to bar nije sporno. Akademik ima isti broj glasova kao i nepismena osoba, iako obrazovanje ne daje demokratičnost. Evo, kod nas je čuven slučaj "Ljekari". U vrijeme epidemije podržavaju okupljanja. Kud ćete veću demokratiju i veći zločin istovremeno?

Milos

Ko drugome jamu (crnu rupu) kopa, sam u nju upada! Zaboravili su svetosavci da u CG više ne stanuje 7. bataljon, a da je NATO od Pljevalja do Ulcinja i od Nikšića do Rožaja! Od 1999. su narasle nove crnogorske generacije sa pravom glasa, kojima je ovakva Srbija samo jedan od susjeda i to loših!

Milos

Napričah mnogo činjenica što takve kao što si ti ostavlja bez teksta.

CG1

Ima li većeg jada od neprijatelja svoje države. Kod nas se srećom zna ko su, dio "doktora,nastavnika,studenata"i td. Sve nikogovići bez časti i obraza, dobro je što su se pokazal ko su, nećemo im ostati dužni. NE DAMO TE CRNA GORO, VJEČNA TI SI!!!!!!

maximus

Pravoslavlje u Crnoj Gori, treba da ima samostalnu crkvu pod zastitom Vaseljenskog patrijarha, a poglavar treba da ima titulu - Arhiepiskop Cetinjski Mitropolit Crne Gore! A Srbijanci da imaju Arhiepiskop Beogradski Mitropolit Srbije, pod zastitom Moskovske patrijarsije!

Bijeli Pavle

Kome kamen ovaj nije svet da bude sramotan i proklet

Dukljanin

Zivjela VJECNA NEZAVISNA PROEVROPSKA CRNA GORA....