12 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Prva predizborna koalicija, formiran građanski blok

Autor: Antena M

  • viber

Naroz

Neshto ne bijaste “umjereni” na litijama i u Budvi...

Milan

Kako građanski kad su demokrate isto što i DF samo mlađi.. demokrate koji su na velikosrpskom nacionalizmu i populizmu oteli dosta glasača DF-u.

gost

Ne mozete vi bit gradjanska opcija nikako. Gradjanska Crna Gora mora da ima jasan stav o bitnim pitanjima za drustvo a vi nemate jasan stav ni o cemu... ili ga krijete. Takodje crnogorski gradjanin mora biti slobodan da misli svojom glavom, a ne da mu se stavlja crvena kravata kao oznaka pripadnosti

Ma_nemoj

Opet ne govorite istinu. Nema kod vas NIŠTA UMJERENO. Pustitetu MANIPULANTSKU PRIČU, svima je jasno da nijeste građanski orjentisani, na protiv!

bajo

Klasicni , ali najklasicniji velikosrbi . četničine sa dna kace . pokusavaju da se lazno predstve i uzmu glasove gradjanski orjentisanih Crnogoraca kojih je 95% u DPS ,SD i SDP . A onda šubaru na glavu i pravac selo Ba . Naucen Bečic d ne odgovara ni na jedno pitanje. Da se ne ofira . Savladao skolu .

rodoljub

Narod ne treba da nasijeda! Namjerno su se podijelili u tri bloka, da bi sto vise naroda pokupili uz sebe, a nakon izbora da uz "povuci-potegni" domognu se vlasti. Građanska Crna Gora dobro zna ko su lideri "građanskih" lista i njihove ideologije. Risto, neće ti ovo kukavičje jaje proći ni ovog puta

desko

E vajni nesudjeni "magiszre"...i oszala lekica rimskog druzino... Boti gradjanski znaci biti covjek pred samim pa pred drzavom ciji ste gradjani pa pred ostatku svijeta. Nazalost vasu sve ovo vama je strano i nepoznato....samo su vam dobro poznate drzavne jasle......

Roksana

1."Demokrate: Građani, vodite se porukom mitropolita Amfilohija, ne slušajte pozive Markovića i drugih relikata prošlosti" (izjava za Vijesti). 2, "Društvo za istraživanje politike i političke teorije", na čelu sa čuvenim izdajnikom Crnogorske,i litijašem - Vladimirom Pavićevićem. 3. Demos...etc!

Miloš

Niste vi nikakva građanska partija ili koalicija! Građanskim partijama ne "komanduju" popovi,posebno ne popovi SPC, a "litije" im nikako nisu način političkog djelovanja. Na kraju, kojoj to građanskoj partiji smeta da su crnogorski vjerski hramovi kulturno blago u vlasništvu sopstvene, hiljadugodišnje, države, a ne tuđe države koja priznaje kontinuitet SPC-a od 1920., što piše u Ustavu Srbije?

haker

Koji bi te normalan covjek glasao Becicu? niti znaju ko si, ni sta si , ni za sta si....jedna bezlicna politicka organizacija, koja se priklanja kako koji vjetar duva...ali znamo da si Srbin koji je potekao iz SNP. Pa je najjaca ironina tvoja politicna parola"Pobjede a ne podjele", a potekao si iz PODJELA SNP. A i nemas ti kapaciteta da budes lider.E viva!

Fahro

Demo-krate gradjanska partija? Hahahahaha. Crveno-kravatasi , vrijeme je pecurki, da se nije neka mdju lisicarkama provukla? Halucinacije su to, ali dobro nije vam lako.

Crnogorac

Velikosprska ideologija je tvoja politicka orjentacija, iako si generalno lice bez stava. Ukrao si dikciju Srdjanu Milicu, a pelcer si Miloseviceve politike. Sjedi dje si, ni za dje si nijesi. Pozz

DanD

Meni nije ništa bolja ni ona druga "gradjanska partija" URA kako sebe zovu. Pošto su i oni javno objavili neki spisak svojih podržavalaca, vidim da dobar dio njih idu na litije i na spisku su SPC. Šta je tu gradjansko, pravo na mahanje zastavom tudje države? I pravo na negiranje crnogorske nacije?

Crnogorski Betoven

Ovo je pokusaj da se nesto crnogorskih glasova osvoji i unese u koaliciju sa DF kao u Budvi. Treba biti oprezan. Po cemu su oni umjereni? Onaj Koprivica se tuce s policijom na litiji u Niksicu.

Crnogorac

Dragi gradjani i gradjanke duzan sam vam saopsti istinu.Ovo je zavodjenje nacinalnih Crnogoraca za Goles planinu kao i njenih nacionalnih manjina,ova lista radi na tome i zato se i jesu podijelili u dva tabora jasni izdajnici i sakriveni izdajnici