15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Desni ekstremizam pod Vučićevim kišobranom

Izvor: Al Jazeera Balkans

Autor: Antena M

  • viber

To je to!

Ko hoce da vidi i cuje, jadno mu je sve! Odlican tekst, gadja sustinu. Svaki moralni gradjanin se zgraza nad povampirenjem desnice i fasizma. Sto li rade i zele roditelji za svoju djecu?! Ovo predugo traje, ali nema odustajanja od covjeka i moralnih normi koje obezbjedjuju suzivot! Smrt fasizmu!

Upamet

Drskost i brutalnost koju ispoljavaju desničari u CG govori da se osjećaju zaštićeno i nadmoćno nad institucijama države. Potrebna je dogradnja zakona o Bezbjednosti kojom se kažnjava drastično (ne simbolično) one koji svojim djelovanjem ugrožavaju državu.

Miloš

Za Srbiju je kasno, bilo šta. Ne bio niko u njihovoj situaciji u narednom periodu. Treba mi u CG da se pravno zaštitimo od sličnih fašisoidnih pojava. Jeste da mi Crnogorci u DNK-u imamo antifašizam, ali za svaki slučaj jer ovi što misle da su Srbi imaju često mutan DNK.

Aristos

Prije svega moramo raščistiti što je demokratija i koju treba da imamo u CG? Nije "demokratija" ono što promovišu Vijesti, njihovi NVO'e i pro-svetosavska "intelektualna elita" - tj. opravdavanje govora mržnje kao "demokratskog prava". Nije sve dozvoljeno u demokratiji. Posebno ne rušenje države.

HN

Demokratija je diktatura prava nad bezvlašćem, nema tu neke milosti! Ima Crna Gora, građanska i multietnička i antifašistička sve poluge u sojim rukama! Primjeniti demokratska pravila bezkompromisno!