8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Dačić: Crnogorski ministar nastavlja da vrijeđa i napada Srbiju i Vučića

Izvor: N1

Autor: Antena M

  • viber

Đuka

E moj Dačiću ti i kralj Nikola nemate ništa zajedničko Da je vječna Crna Gora

Crnogorac

Kako bi volio da se moze dic kralj Nikola da vam kaze sve o vasem kukalom srpstvu ugasenom! Da vam pojasni neke stvari. Muka je to kad fali 500 godina istorije, kako to opravdat.

Orwel

Za razliku od vas, Crna Gora iz istorije baštini samo progresivne tendencije. Istorijski kontinuitet ne donosi uvijek dobro (vidjeti primjer Skandinavije, Njemačke, Italije, itd.). A vi kako hoćete.

crnogorka

E moj Dacicu, ti si za naseg ministra mala beba...stvarno samo bolje pjevas od njega. Nije on dirao ni Srb , ni balavog, no vi dirate Crnu Goru, mani se uzaludna posla!!

HN

Pevaj rode u Žitorađe, no kako prođe na izbore mali Slobo?!

Đoko Orlandić

Što reče ova nacionalsocijalistička budala. Naime, kaza "Crna Gora vodi postupak za otimanje imovine i svetinja SPC". Ovo govedo treba da zna da je to imovina države CG koju je oteo zločinac A Karađorđević 1918. Vraća se onome kojem i pripada.

Fahro

Djoko laz je kod njih vec presla u fazu bolesti - mutirala je vec odavno!!!

Miloš

Dačo, to ćeš uskoro morati lično da pitaš kralja Nikolu. Kako SPC ima ikakvu imovinu nad hramovima u CG kad u srpskom ustavu toj sekti poznajete kontinuitet od 1920.? A sve hramove CPC je gradio crnogorski narod i država CG! Još je i činjenica da je nasilno i nekanonski ukinuta autokrfalna CPC posle 1918. Dakle, u tom momentu nije ni postojala SPC! Slabo mi ti čitaš tu istoriju, ali nemaš kad od pjevanja po kafanama za 10 črvenih!

mne.de

Dacicu, aj ti pod neki sator zapjevaj malo nije za tebe istorija

Misel

Ovaj Slobov puskomitraljezac bi da izazove jos poneki gradanski rat na Balkanu. Zaboravlja da su se vremena promijenila na stetu Srbije a u korist CrneGore. Sukob deda i unuka uzrok9vao je Nikolino Srbovanje, a ne ljubav prema srpstvu iSrbiji.. procitaj Slobov topcij Nikolu do kraja bice ti jasnij

Mihiz

Ovaj Slobov puskomitralljezzac bi jos httio poneki gradanski rat na Balkanu. Znas li Daco da Crna Gora nema etnickih Srba. To su politicki Srbi, posrbice. Sto ih ne ucite da postuju drzavu Crnu Goru i da tu traze svoja prava i zastitu, a ne uBeogradu.

Ksenija Nikšić

@Mihiz Tako je !!! U Crnoj Gori nema etničkih Srba,već samo političkih Srba i kraj priče. Ko hoće da zna,potrudi se da sazna,ko neće dzaba mu milijarde spisa,knjiga i dokumenata, Glupi,primitivni narod sa jos nasim primitivnijim obrazovanjem,koje je zakazalo totalno...