27 °

max 27 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

27° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Dragan Bursać: Prvi reket svijeta i Novak Đoković!

Autor: Antena M

  • viber

!!!

... na kraju razgovora povede se prica o Tesli i kako im je obojici to kao "domaci teren"(Djokovic vec "objasnjavao")slozise se daTesla treba da dobije isti Orden,cim ugrabi malo vremena da pośeti Republiku Srpsku.Obecao im je da ce doci na proljece...Licno ce mu oni sponzorisati put iz Amerike.

Rajo

Kako dere Bursać ovoga tutkuna s reketom umjesto mozga.

Nenad

@Rajo Zašto tolika mržnja do čovijeka koji je dostigao to što jedni ni na televiziji nemogu vidjet, samo zato što je Srbin?? Pa kakvi ste to vi ljudi?

iggy sweden

@Nenad Ratko Mladić, Radovan Karadžić, Slobodan Milošević, Biljana Plavšić, Momčilo Krajišnik Novak Đoković Sta ti nije jasno Nenade ???

prorok

@Nenad Dijeliti orden sa najozloglašenijim zločincima 20.st. može samo dalabu. Onog trena kad je podržao litije protiv Crne Gore zapečatio je svoju sportsku karijeru. Nikad više neće postići ni jedan veliki uspjeh. Proganja ga karma gena i korjena koje je spalio. Zapamti, to i sve Vas čeka!

HN

Provali se teniser, džaba tolika putovanja po svijetu i druženja na svim meridijanima! Podsjeća me na prijatelja koji je otišao u Roterdam na rad, i ostao 40 godina i vrnuo se još zatucaniji, nazadniji i primitivniji no što je otišo'!

Aristos

Da je Đoković najveći teniser svijeta - istina je. Da je u posljednje vrijeme napravio niz pogrešnih odluka - takođe je istina. Uključujući i primanje ove osramoćene medalje. No da li je on isključiv krivac? Čini se da je podlegao amoku velikosrpstva i svetosavlja koji je zahvatio Srbiju?

HN

@Aristos Pa normalno da je krivac kad se vodi učenjem sekte.

Hrvoje Kucan

Izvanredan tekst!! Pravi mali literalni dragulj u ovom tuznom vremenu sve veceg neznanja , vulgarnog primitivizma i opste nepismenosti. Duhovit i produhovljen sa sarmantnim cinizmom i satirom autor ovog teksta osvrce se na jos jednom pokazanom licemjerju jednog pokvarenog drustva i njegovih idola.!!

Petar

Đokoviću bi bilo bolje da sto prije ide svojoj kuci u Monte karlo da spasi bar nesto.... jer ce se njegova igra tenisa vrlo brzo zaboraviti.....pokazao je svoj intelekt onog trena kad je dozvolio da ga razvlace Srpski politicari po livadama za rad svojim politickih rabota.

Wather

E moj Nole volim te ko brata al sta radis sa tom spodobom od coveka molim te izbjegavaj ga u sirokom luku to ti je bratski savjet.