13 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Kapitulantski ustupci ruše Crnu Goru

Autor: Antena M

  • viber

Montenegrin

Bogome ce joj bit tijesno ako izdaju CG (vlasti)!! I kao da smo imali "srece" kad se desio drzavni udar 2016.g. i u punom svijetlu pokazao i prokazao neprijatelje!! Pokrenu li se i jedan postupak prema nekom iz katastra sto napravise od Budve,od crkava....

Milena

Precizno i tacno ste konstatovali gdje lezi problem ove drzave,u vlasti,koja svo vrijeme od izglasavanja nezavisnosti koketira sa neprijateljima ove zemlje,uhljebljuje osvjedocene njene neprijatelje u vaznim institucijama,te su mnoge suplje kao svajcarski sir,zato svaki cas ima krizu u zemlji.

Vlado

Svaka čast g. Nikčević, mikrohirurški precizno i više nego jasno!

Montenegrina

Sve je tačno, nažalost.Drzava ne pokazuje snagu državnog aparata kad treba.Oklijevanje možemo skupo platiti.Udvaranje svom nestanku je na samoj ivici.

VVM

Crnogorci se ponovo ništa ne pitaju.! Sramota za državu !

maksim

Ostaviti crnogorske bogomolje, prije svih Cetibjski manastir, koji je više od pola milejuma duhovno središte, a više od 2 vijeka i centar svjetovne vlasti, na vječno upravljanje SPC-u potpisivanje je smrtne presude crnogorskoj naciji i nezavisnoj Crnoj Gori

frites

SPC, CKM, CANU, CPC i VLAST grobari crnogorskog identiteta.

CG1

Ko ima i malo mozga ovaj tekst mu ga je probudio. Pravoslavci u CG nijesu zavađeni, go je floskula opozicije našoj CG i srpske sekte. Mi možemo biti zavađeni, podijeljeni na one, nas koji volimo i branimo našu CG kao građansku i one koji oće da je posrbe, jedino postoji ta pidjela. Srećom, ogromna većina voli CG i neće dozvoliti nikakvm šejtanma iz spc da se ostvari njihov nazm! Zato, ujedinimo se svi mi kojima je CG u srcu i jedina nam domovina!!!! ZA PRAVO, ČAST I SLOBODU CRNE GORE!!!!!!!

Ljubo Radović

Svi, svako iz svoje domene, kojima je narod ukazao povjerenje da vladaju Crnom Gorom trebaju brže i efikasnije provesti vladavinu prava i na taj način osuetiti djelovanje neprijatelja svih vrsta. prof. Nikčević, a evo fala Bogu počeli su i drugi, do sada malo poznati široj javnosti, da ukazuju na to

Crnogorka

Profesore, kao i uvijek: glasno, jasno, pametno. A kada su već spremni na ustupke, zašto ih ne ponude stranki SDP, koja je nesumnjivo crnogorska. Sada je vrijeme da se ujedine Crnogorci. Neka stupe zajedno da spašavaju državu, a ne ovim "zmijama u njedrima", kako reče profesor.

O Lima

Sjajan tekst, odavno vece izdaje CG nije bilo od ove ponude okupatorskoj Crkvi!

Duki

Gospodine Nikcevicu Hvala na jos jednom izvanrednom tekstu, cime ste jos jednom pokazali da je svaki tekst pravi pisani dragulj i mislim da bi ih sve trebalo objediniti u jednu knjigu koja bi se mogla izucavati u nekoj skoli kao predmet " teorija ljubavi i postovanja majke domovine" Svaka cast

Miloš

Bravo za tekst! Ima nas Crnogoraca sasvim dovoljno da, bilo kakav kompromis koji bi vlast ponudila SPC-u, oborimo i takvu vlast i SPC pošaljemo tamo gdje joj je sjedište! Međutim, mišljenja sam da je vlast blefirala kompromis sa SPC, znajući da će ona da odbije, da bi ih pred izbore prikazala onakvim kakvi jesu i svojim "vjernicima" i time ove srpske stranke "počistila" na izborima.

Volim te zeleno

@Miloš. Dobro bi bilo da ste u pravu ali šta ako nijeste. Za sve ove godine smo dobro viđeli da su Crnogorci u svojoj zemlji najugroženiji a koga zmija kolje i guštera se boji. Imaju vremena ovo do 30-og avgusta da dokažu odnos prema našoj CPC pa da vidimo!