15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Šta crnogorski premijer (ne) zna o svetosavlju

Autor: Antena M

  • viber

Ivo

I jedan takav skot poput Velimirovića je svetac spc. Pa šta onda očekivati!?

Komšija

Dok čitam ovo, javlja mi se lik i djelo jednog malog skrušenog starca zvanog ĐEDO koji pokušava prenijeti sve ove poruke ludaka i fašista na mlade generacije ,koje još nisu ośetile ukus poraza srba.Jedino im laž i porazi dobro idu...izdaja takođe !

zordan

Izvanredno gosp. Beslin ! Besprekorna analiza fasizma u redovima SPC , istorijska dokumenta se ne mogu sakriti, iako to SPC odavno cini, falsifikujuci istoriju .Glogov kolac u srce povampirenog cetnistva .

Danilo

Deset Trinaestojulskih nagrada da Crna Gora dodijeli Anteni M ne bi joj se oduzila. Ovo je jos jedan primjer prosvjetiteljskog rada i otklanjanja stetnih posljedica rada institucija... u koje isti taj premijer i ministar kulture, ka u CANU, sipaju milione. Da ne pominjem premijerovo i Vladino mezimce, koncern Vesti, zbog kojega se uzima "od usta" Javnom servisu. To je ono o cemu juce pise profesor Milorad Nikcevic.

mijo popovic

Ovo je antologijski tekst koji bi trebao procitati svaki crnogorski građanin. Bez spoznaje duha, ideologije i političkih ciljeva svetosavlja i njegovih glavnih protagonista vladike Nikolaja, D. Najdinovica, Amfilohija, nije moguce potpuno spoznati ni krajnje ciljeve ideologa tzv. protesnih litija

Grubac

@mijo popovic Džabe bi bilo da ga pročitaju! Kad ove činjenice izneseš na portale Borba i In4s, vidiš koliko su njihovi sljedbenici iz Crne Gore ostrašćeni i neznaveni. A još kad bi im rekao da su neki od ovih Nikolajevih sljedbenika Cincari, proglasili bi te za izroda srpskog.

miloimomir

@Grubac nije džabe nikako

Miloš

Ako mislimo da svetosavce pošaljemo tamo gdje im je mjesto, pod HITNO svakih sat vremena na CG televizijama, svaki dan u štampi, bilbordima, a od septembra u udžbenicima istorije pokazivati ove dokumente o sramnom djelovanju SPC.

slobo

U udžbenike istorije 7-8 razreda osnovne i srednje- obavezno. Da znaju profesori, istina mnogi znaju ali uživaju u lažima. Da znaju političari- državnici. Df i ekstemi ne žele istinu. Njima je laž, glavno zanimanje. Doktorima, profesorima i pučkom teatru, najvažnije je svetosavlje sa ukus

slobo

Oprostite nijesam završio- Početi TV dnevnik . Poslati , obavezno - regionalnim i međunarodnim medijima. Da znaju pravu suštinu - istinu. Naši političari, ne znaju a neke ne interesuje. Srbija ima veliku tradiciju lažiranja po stranim medijima, tu je dijaspora i plaćenici. Istina, oni ne kriju.

Bravo za tekst

"Novi zlatousti... govornik teolog...i duhovni inspirator Ljotiću"...A ođe mu štampaju knjižice i citiraju ga KA najvećeg filozofa. prije neki dan ladno mi ga iscitira dijete koje neme veze sa litijama.Ja se zgranuh. MRAK Škola, pozorište pa i politika da miče sa đece. Učiti vrijednosti civilizacije

Đoko Orlandić

@Bravo za tekst Nije znalo ono dijete ko je nacista Velimirović. Tekst mu je pisao pop Risto, najveći klerofašista i četnički zločinac na evropskim prostorima.

VILA CRNOGORSKA

@Đoko Orlandić U potpunosti se slažem sa Vašim komentarom,samo fali još sotona... Crnogorci trebaju da dobro razmisle kome daju glas,jer neko se poigrava sa nama. Crnogorci nikad neće biti svetosavci,nikad!

Budo

@Bravo za tekst kao sto pise i sam autor gornjeg teksta, Veimirovic je KONTROVERZAN. Jer je zaista bio znacajan intelektualac i napisao izuzetnih poucnih dijela o srzi hriscanstva i pravoslavlja. I zaista je zacudjujuce da takav um privoli Adolfa