19 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kultura

Drugi dio: Knjiga iz minuloga v(ij)eka (Rajka Glušica, Crnogorski jezik i nacionalizam, XX vek, Beograd, 2020)

Autor: Antena M

  • viber

Šćepan

Nažalost, ovo je samo dio velikosrpske politike, plaćene iz budžeta, a sa fakulteta u Nikšiću. Koliki niz godina je studente “podučavao” Bogoljub Šijaković - ministar VERA u Vladi Srbije! Radmilo Marojević, borac za Veliku Srbiju od Ljubljane do Kosova. Takav nam je Univerzitet, takva Akademija! Zamislite koliko smo žilavi, kad smo sve to preživjeli i još uvijek preživljavamo... Dosta je bilo!!! Volimo te Crna Goro!

dejan

Hvala vam gospodine Radman na otkrivanju i pruzanju na uvid duboke rupe u akadrmdkoj zsjefnici siroj javnosti Crne Gore.Dodao bih samo jos zbog onih gradjana koji neznaju da je filozovski fakultet nk odavno prikrivena ustanova sa stalnim leglom zmija otrovnica namijenjenih iskljucivo CG...

"Skica a ne rješenje"

"prošlo je više od 10god" i "koji je više skica problema nego njegovo cjelovito rješenje" su lajt motivi perjanica cg nauke. Oni vode i predvode a nama kažu nije sad momenst da ih "napadamo"njima samima. Sad je baš momenat da se vidi s kim idemo naprijed da se ne lažemo.

dejan

Vjerrovatno se vecina.vas sjeca skorog "istorijskog" nakaradno umnog svjesnog izleta mlade dame na visokoj poziciji u resoru nauke kako bi ona najradoje sve reciklirala za toaletni papir sve norme,foneme pravopis crnogorski...e to je proizvod jednog od hiljadu rajki i nemoc drzave da zagrebe dublje.