10 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Savković Vukčević: Amfilohije je u sukobu sa istorijom, crkvenom i narodnom tradicijom CG

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

mill

Puna podrska za gospodju Savkovic-Vukcevic, za jednu od svega nekoliko licnosti koja se oglasava za kulturno-istorijske probleme i tako doprinosi spoznaji pravih vrijednosti naseg drustva i drzave .

mr

Bez śekiracije, neće se oglasiti ovi što im u zdravlje Vlade, korito prelijeva... Ne treba oni da brane CG, oni samo treba da zbore istinu, i samo istinu, na more falsifikata kojima je ova zemlja preplavljena, ovih dana... Ali nema, muk... Tuga do neba, sramota! Ne bi me iznenadilo i da se tu nešto "kuva", prodate duše !!!

S. Vukota

Izvanredno, kratko, utemeljeno. Bravo gospodjo poslanice. Istinu treba predavati u skolama bez presutkivanja i skrivanja kako bi imali zdravo drustvo i snaznu drzavu.

slobo

Ne daju šajkače, a prodaju Crnu Goru. Jadovi iz kamenog doba.

svaka chast

kako puva lažljive i masne bradonje.....shvata čast gospođi poslanici

Hunter6

"Uostalom, akronim „4 x β" oko krsta je grčki (vizantijski), a ne srpski simbol, i doslovno znači: „Car Careva caruje nad carevima" (βασιλεὺς βασιλέων, βασιλεύων βασιλευόντων). Gospodjo Savkovic Vukcevic, dzabe vi to govorite HORDI koja zivi od lazi. Ne cijene oni istinu, razum i lijepo ponasanje.

bura

ja ovu ženu obožavam. bolje im reče no muški.. živjela kraljice, a sve činjenice nepobitne!

CG1

Svaka Vam čast gospođo Savković- Vukčević, rekli ste istinu. Važno je, milo mi je što popa srpskog nazivate, popom srpske a ne Crnogorske Crkve. Neki ga velji Crnogorci nazivaju još mitropolitom crnogorsko primorskim, jadni su mi to Crnogorci. On je za nas samo pop strane okupatorske crkve.

Katunjanin

Svaka vama cast i postovanje gospodjo , ali trebala bi poduciti nesto od ovoga premijera , ili ga posenut da barem ne steti nasoj drzavi .

Miloš

Bravo za tekst. Obavezno u crnogorskim školama izučavati pravu istoriju, pod hitno!

VILA CRNOGORSKA

Gospođo Savković Vukčević svaka Vam čast na ovim riječima,samo ću zbog Vas i par mladih pametnih ljudi da glasam za DPS,jer činite ogromnu snagu,a i povjerenje se bilo poljuljalo zbog ogromnog ispada ekspertskog tima Vlade zbog nenormalnih predloga okupatorskoj fašističko-četničkoj organizaciji SPC

Ja

Sto reci, uvazena damo... Kao vazda kratko, jasno, utemeljeno... Samo treba jos da cuju oni kojima je namijenjeno... Svaka cast.