19 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

23° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Irinej o Đukanoviću: Sa takvim tražiti kompromis, u to ne vjerujem

Izvor: N1

Autor: Antena M

  • viber

Montenegrin

Uuuuu bogomi te dobro peche!!!!

Brano

U pravo je siromah. Ko god svoj sud donosi na osnovu pisanja medija u Srbiji (razlike nema, nacionalistickih ili gradjanskih, Kurir, Informer, Nova, N1 su po tom pitanju jedna glava) taj ne moze vjerovati cak ni to da su Crnogorci ljudska bica!!!!

slobo

Dosta je bili crnogorskih zabluda, decenijama, vjekovima. Retardirani bi više shvatili. 200 godina Petrovića, od 1945 do danas. Neshvatljivo , da crnogorski vladari i političari, toliko udvorički do stida, slušaju riječ Srbije i srpskih političara, naroda. Svaki i drvosječa i šofer može zapovjedati

Joko

Sad 'e masovno u horu političkom i religijskom, sluganski podržavati srpskog vrača Spc. Polit. partije masovno u izdaju, sad je trenutak : DF, Snp, Demokrate, Ura i ostali svetosavski ratnici zla.

Katunjanin

Naravno samo potpuno ogranicen covjek , bez pameti , ponosa i dostojanstva ili niska i prodata dusa ,mogao bi ostati sa vama u nekom ivolje normalnom ljudskom i profesionalnom odnosu .Vi ste degradacija hriscanstva vjere i postenja , vojska organizovanih ,nazadnih ,retrogradnih ,militantnih ipohlepnih ,razvratnika i nemoralnih kleptomana i klero fasista .

dejan v.

Vama se zluradi pope i onako nerazvijeni um zamracio po rodjenju tako da nije se cudit zasto nemate vidike do svijesti i danasnjeg svijeta...a da ne pominjemo nesto sto se zove savjest..Takvi su po kazni ostali van i bez bozje pomoci..s pravom.

CEKLINJANIN

Ooo poopeee, poooopeee..kako ces ti izaci ispred Boga.. Risto, Perovic, Dzomic..vise zla ste vi donijeli ovom narodu nego svi ratovi do sada. Narode posvadjaste, bracu i sestre zarad dzipova i hotela. Nemate obraza! Ali sudice i pisace istorija o vasim nedjelima.

Andjela

Jada, od ovog popa, sram ga bila za svu nekjuckost i nacionalizam! Drzi se beogradckog pasaluka!

pavle

Potpuno si u pravu pope, Milo je sa vama zavrsio pregovore sumnja ili ne, prevesla vas kao ovce. Ali pope plan Z4,Dejton i autonomija Kosova nijesu dovoljan nauk za srbe i posrbe...tako da ne znam,i ja cisto sumnjam oceli vi stado ostat ili opstat u CGoru...da ih vuci ne razagnaju jadan.

haker

Opet ti?! Nemas pravo proto da pominjes Djukanovica i CG, sad pozz

CG1

Prokleti srpski pope, konačno je neko na čelo CG sa kim nema pregovora i kompromisa na štetu NAŠE CRNE GORE! Vi oćete dogovor kako vama odgovara, nikad više 1918-ta, zaboravite ta vremena pa da idemo naprijed. Ti i risto kao i vaša ostala četničko- mantijaška braća nemate šta tražit u našoj Crnoj Gori. Što dalje od nas strašila....

Fahro

Kaze vidjeli su u njemu buducnost srpskog naroda. Ne Crnogorskog vec srpskog. Nemam sta dalje komentarisati, polagacete racune na onaj svijet za svo zlo za ovih 100 godina. A na ovaj svijet, sve u svoje vrijeme, klupko se polako razmotava.....

Miloš

Nama Crnogorcima 100 god. falsifikuju istoriju, iako mi znamo istinu (kao što je znaju i oni što je falsifikuju) i zbog toga smo patili i još patimo, ali zbog istine opstajemo! Zamisli govedo od popa, kako ćeš i kako ćete vi sektaši iz SPC sa "litijašima" da patite kada istina o CPC izađe na vidjelo (kao i vaši svetosavski falsifikati) u široj javnosti, pa kad to saopšti Vaseljenski patrijarh, usko će vam svuda biti!!!!

ero

Od ovog lika nema ništa lijepo apsolutno ništa nema nikakvih vibracija niti istinitog osmjeha I kako moze neka ovakva pojava da vodi stado i da stado samo vjeruje a ne provjerava. On nije apsolutno viši od bilo kojeg pojedinca. Dokle da svak za sebe ne preuzme odgovornost,a ne popovi I hodze