13 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Subota

04.05.

16° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Cirkus u selu Zaostro - fejk četnici na pravom mjestu zločina

Autor: Antena M

  • viber

Miki

Ovo je trebalo.kakvom motkom i po cusi svakog,rascerati psihopate

dejan v.

Dijelim Vas pogled na jucesnje postrojavanje ostataka i podmlatka jedne od najcrnjih najnazadnijih i najprimitivnijih ideologija od postanka ljudske civilizacije.Drzava CG mora znati /vjerukem da zna/ da i nakon 75 god ovakvima na um ne dolazi nikakva emancipacija jer je to u suptotnosti njih uma..

Katunjanin

Ovo je dobro zabiljeziti da se vidi na jednom mjestu kako izgleda zastidja ljudskog roda i njihovi naslednici i sledbenici .Sacuvati za muzej anti ljudskih i anti civilizacijskih covjekolikih stvorenja i jedne bolesne geneze jednog dusevno oboljelog dijela jednog naroda u kome taj gen opstaje vjekovima .

Dobri-Duh

@Katunjanin Ovo nisu ljudi.To je genetski otpad kojem je mjesto na smetlištu.Ako država CG bude tolerisala ovu nakaznu tvorevinu-nije država.Veliko zlo je uvjek bilo malo zlo pa je naraslo jer smo mu mi dopustili.Kazna mora biti velika i opominjuća. Ili....

Kokard

Jak skup intelektualaca, vidi se odmah.

ivan

Jutros u Beranama osvanule strasne poruke! Sramota!

Zidani most

citat ,Da smo pobili Četnika koliko Ustaša 1945 ,SFRJ se nebi raspqla, VLADO DAPČEVIĆ

Anonimous

Četnicima je uvijek bilo potrebno neko ime da mrze, nekad Moše sada Milo. A mržnja premu svemu nesrpskom se nije promjenila...

Jelena

Sve ih prebacit na Kosovo da se tamo pokažu srbi da odbrane što su izgubili, ovo su smeća , nisu dostojni , da gaze po našoj Crnoj Gori. Treba im dati i procerat iz Crne Gore!

Jelena

Dje su doktori, profesori indoktrnirani veloikosrpskim idejama, sram ih bilo nisu dosledni niti pozivu , niti one koje lijece ili uče. Ovo je njihova slika. Polako ima vremana svak da se nadje tamo dje zasluzuje, a Crnu Goru cemo odbraniti od gamadi .

Nina

Ovo je pravi komentar.Nikakvu kontrolu kakvog su opredjeljenja i kako rade nisu imali ni doktori ni profesori..Jedni su mi po svom učili djecu, pa su danas svakakvi ljudi.Drugi su isto tako liječili.Osjetila sam to već na svojoj koži, umrlo , ne, ubili su moje povjerenje.

Miloš

Upamet se dobro Crnogorci, svih nacija! Imamo šansu da na miran mačin kao na referendumu olovkom dođemo do građanskih 70% glasajući za spas CG (DPS, SD, HGI, SDP). U suprotnom, spremajte se da umjesto olovaka budu neophodne puške - četnici prijete čak i sa nivoa potpredsjednika Opštine!

@@@@

Iskreno mi recite ovi likovi na slici,tipicni cetnici,sto mogu da rade u bilo kojem ratu osim da kolju nejac zene i djecu.Treba biti realan i svjestan da ovakvim likovima Pavle Djurisic i jeste ogledalo.Cak i ovu nejac sto kolju ovakvi likovi treba neko drugi da zarobiI!!!!!PIIIIIIIIIIIH

Pero

Moj pokojni Deda je bio sa Pavlom Durisicom za vreme rata oni su bili Borci za Slobodu Srba. Samo vi Komunjare kazete da si zlocinci