23 °

max 24 ° / min 13 °

Utorak

18.05.

24° / 13°

Srijeda

19.05.

22° / 13°

Četvrtak

20.05.

19° / 13°

Petak

21.05.

23° / 11°

Subota

22.05.

23° / 12°

Nedjelja

23.05.

25° / 13°

Ponedjeljak

24.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Duh Zaostra spustio se u Berane - grafiti mržnje osvanuli na zidovima!

Autor: Antena M


Nikola

Nije "duh Zaostra" nego duh litija, Srpske crkve i njenih političkih partija, sastavljenih na dvije liste, predvođene Ahmedinadzadom Krivokapicem i Aleksom Bečicem i pojačane Dritanovom Uricom.

Danile

Dodaj Nikola i duh Vesti i In4s, duh Dana i nvo splačina koje sve ovo gledaju ćutke, duh CANU i kukavičkih intelektualaca crnogorskih... čast nekolicini.

Adnan

Koliko ste u pravu svjedoči i način na koji su Vijesti i In4s izvijestili o ovom događaju. Ogavno.

Pomorac

@Danile i Nikola 100 % ste u pravu!

Dejan V.

Na nasu nesrecu i veliku brigu drzave i svih zdravo mislecih snaga za ubuduce ovaj zli duh nije ni izlazio iz tog ozloglasenog podneblja.Upravo zbog tog novog/starog zla CG mora da zakonski onemiguci a sadasnje potpuno neutralise djelovanje ovog zla jer joj je ovskvog dosad bilo dovoljno..

Niksicanin

Ovi su bolesni definitivno. Nas Crnogorce ne priznaju, Bošnjake nazivaju Turcima, Albance pljuju iz petnijeh žila, itd... itd. Sad da vidju ove: Mir je naša nacija i ove crno na bijelo. Oćeteli sa ovakvijem u Evropu. E pa divljaci neće moći, mnogo smo jaki za vas. Živjela gradjanska Crna Gora.

Vasojevic

Vec sedam mjeseci cetnicku ikonografiju iz berana gleda citava Crna Gora i na to se cuti. Gdje su ovi nazovi borci za ljudska prava da se oglase,ili muslimani nisu za njih ljudi?! Ima li drzava snage da se konacno sa ovim fasitickim zlom obracuna???Gdje ste zastitnici iz URA-e,SDP-a,HGI-a...

Miloš

HGI ne diraj. Oni su se jedini oglašavali i to baš u slučaju paljenja prodacnice mještanina u Beranama!

Vasojevic

@Miloš Sta su se oglasili? Taj koji je ugrozio zivot i imovinu Tomkica u beranama je odmah pusten na slobodu i nastavio da prijeti a nakon toga stigao u Spaniju! Osudjen na 18 mjeseci,da je srece 20 godina bio monstrum bio osudjen. Je su li na ovo reagovali?

Volim te zeleno

Đe god ima ovakvih spodoba tu života normalnoga ne može biti. Zar će država dozvoliti da ove džukele terorišu normalni narod ili ćemo mi biti prisiljeni da stoku smirimo! Državi dobro pazi kako ćeš riješiti ovaj bezobrazluk!

Ivo

Duh zla,duh četničkog vampira izašao je iz boce. Ko i devedesetih u Hrvatskoj počelo je četnikovanjem i proglašavanjem tzv. SAO Krajine. Fašističkom četničkom zlu mora se stati nogom na glavu,snažno i bez kompromisa. S četnicima nema moljakanja.

miki

Ma Poklali bi oni ovo malo muslimana čim bi im se ukazala prilika... Muslimani pamet u glavu i ne Glasajte Njih i Njihove Satelite! Izadjite na Izbore masovno i birajte manje zlo! A to vam u ovom trenutku nisu Bečić,Mandić itd... dobro razmislite I nemojte da bad je strah.

somun

@Ivo da im pošaljemo 4 gardijsku HV. u berane,nebi se četnici zaustavili prije sibira,hahaha,jadna banda unuka još jadnijih đedova. za vrijeme Turaka nijesu postali poturice zatp sto su toliko ljigavci bili i ostali fa su ih turci odbili primiti,pa kompleksi rade vjekovno.

Pomorac

Što je ovo "đedo" e ovo ti oćeš četničino odrpana!

Dragan

Očekujemo principijelnost u javljanju MANS-a, Daliborke Uljarevic, Steva Muka i ostalih moralnih gromada..