24 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Sreten Vujović ne smije biti žrtva ćutanja Crne Gore!

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

Dejan V.

Istina je da drzava Crna Gora vrlo blago djeluje prema otvorenim prijetnjoma i nasrtajima svake vrste od strane veliko srpskog nacionalizma i njenih domacih izvodjaca. Neprijatelj CG koriszi takav stav za cerecenje pojedinca kakav je prof Vujovic.Crna Goro nadji se neizostavno u ovom slucaju.

Goran

Od koga je napadnut gospodin Vujović? Ne zamjerite mi jer izgleda propuštih o tome informaciju. Je li opet atak samo zbog toga jer je crnogorac a uz to pošten, skroman, vaspitan, obrazovan, plemenit i eto voli svoj crnogorski narod? Pitam i zbog sebe

Dejan V.

@Goran Navodno a nemam razlog da ne vjerujem.u istinu koju iznosi prof Vujovic taj "uticajni "prestavnik"ristove crkve ima veci uticaj na skolu sa cijelom barutanom od drzave Crne GoreOnda se zdravom covjeku i svakom ponosnom crnogorcu kakav je Sreten smucio i zivot i skola da nekazem i CG spravom.

Dejan V.

I ne samo Sreten Vujovic vec svi gradjani Crne Gore kojima je Crna Gora cijela u srcu i kojima je ona jedina i najveca domivina na planeti Crna Gora prvo zbog sebe a onda i zbog ovskvih kakav je Vujovic .mora ksko zna da stane u zastitu i da nikad vise u buducnosti ne dozvoli grdne greske proslosti.

Dejan V.

Ovim putem molim gospodina Mirsada Jahovica prdsjednika udruzenja CG USA Global da nam odnosno javnosti Crne Gore predstavi tog jako "uticajnog"roditelja skole u Barutani koji negira nastavu ptof Vujovica i namece svoju verziju istine o crnogorskom bicu i trajanju..Bicemo vam zahvalni.h