16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Lomača za Dubravku Stojanović

Autor: Antena M

  • viber

Origen

Tačno. I tužno. Ovo je klasičan primjer samo-destrukcije jednog naroda. Amok "srpstva"? Plašim se da će i nas zahvatiti ovo klero-fašističko velje-srbovanje.

slobo

Tomislave Od Markovića, i nama se sprema takva haranga od ovih naših domaćih lažnih Srba. Istina oni su za jednokratnu upotrebu a štetočine i strašna zavada Crne Gore i Srbije.NO, oni su plaćeni za to, ne biraju valute- može dinar i rublja. Žao mi je uglednih ličnosti Srbije koji su razapeti na stub

sloobo

Nastavak- Najuminij su na stub srama- intelektualci, novinari... Ponavlja se ludilo devedesetih, i u Srbiji i CG. Rusko-srpski pravoslavni Isil je Spc. Oni će u Crnoj Gori praviti pravoslavnu džamahiriju. Pravoslavni vrač Amfilohije izlapio šizofreniše nepovezanim izjavama.

Marquez

Predivan i stručan tekst. Postoji bolest koja se naziva "kolektivna paranoja" (strah od drugog i drugačijeg. Fobija proganjanja...) Kada bi se svi simptomi preslikali na jednu jedinu osobu, ona bi završila na Psihijatriji. Gdje li će sa ovakvim bolesnim društvom?

Bijeli Pavle

Olivera Radosavljevic je napisala knjigu Stereotipi srpskih intelektualaca a mi Crnogorci se zahvaljujemo Crnoj Gori sto ne pripadamo klerofasistickom kleptomanskom srpskom narodu