17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

Đedo već glasao – sad će treći put

Autor: Antena M

  • viber

Montenegrina

LAZ MU JE JEDINO ORUŽJE!A STADO KO STADO NIJE U STANJU DA PAMTI.MANTIJA KRIJE SVAŠTA A STADO KO STADO NE VIDI DALJE OD NOSA...DŽABA ĆE IM BITI I OVAJ PUT,CRNA GORA ZNA I VIDI SVOJE NEPRIJATELJE I POBIJEDICE I H ZAUVJEK!!!

Brat

Čika Riki glasa samo u referendumima (svojom pojavlivanenjem na izbore potvrđuje da su ovi izbori svojevrsni referendum o državnom statusu Crne Gore), i to glasa uvijek protiv Crne Gore. U pamet se građani Crne Gore! Građani glasači, glasanje 30og jereferendum o državnom statusu Crne Gore!

Željko

Gospodine,Jovanoviću, Đed ili Đedo je u Crnoj Gori, kao što svi znamo, nešto uzvišeno, pa Vas molim, nemojte to unižavati time što tako nazivate osobu, kojoj ni po čemu ne može pripasti da je tako zovu!

miki

ma nije moguce da pukovnik 7. bataljona Risto Rsdovic-tz Risto sotona laze jel mogice da je to neka greska, ma nrbi on lagao dje pop pa da ne-laze. popovi ni bogu istinu negovore ako boga uopste i ima ??? eto mu Rista -sotone alal mu ga nek ide na ispovijest.

pop

E svaka mu je istina takva,toliko godina,a da .... pih. Pozdrsvlja ga otac Rafailo

gagi

to je znak da je glavni kolovodja za rusenje Crne Gore. e ovog puta si se preracunao crna sotono jer iz tvojih prljavih usta samo klezve izlaze i bljuvotine ti nijesi svesteno lice ti si bozja nakaza kupi ogledalo vidi se jednom si nogom u grob srecan ti put za Srbiju nevrnuo se.

MNE

Nadam se sledeci koji mora biti protjeran iz CG je doticni,jer veceg neprijatelja CG majka radjala nije.