26 °

max 26 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

23° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Savjetnik Zdravka Krivokapića najavio zabranu Dnevnih novina

Izvor: Dnevne novine

Autor: Antena M

  • viber

Naroz

“Diktator” Milo za sve ove godine ne zabrani Dan, glasilo Miloševićeve vojne obavještajne službe i Vijesti, anticrnogorski novinarski šund, a “oslobodioci” bi odma da se bave cenzurom. Pogotovo ovaj ravnogorac iz Trebinja.

BMX

Ovaj najavljuje progon i zabranu "nepozeljnih" medija i novinara a Medojevic zabranu partije koja je pojedinacno najjaca u Skupštini i koja je osvojila najveci broj mandata ! Znaci vec je krenula "buducnost" koju nam je opisao i Kosta Cavoski kako ce to izgledati u praksi. Bravo za URA !!!

Andjela

Sto cemo sa smecem iz Srbije koje zatrpava kioske po Crnoj Gori!

Kotor

Ustaj Crna Goro..Ustaj,hoce da nas satru,zgaze,posrbe..Vrijeme je

prorok

Počeli veljesrbi od starta da jurišaju na slobodnu crnogorsku misao. Ristaljeve i Krivokapićeve izjavi o gradnji kapele na Lovćenu, razjarenost i prijetnje ženi Dobričanina u Reflektoru i ova epizoda govore o žestokoj ofanzivi. To raduje, jer će ojačati crnogorski pokret otrježnjenja.

Vesna Kiss

Vec pokazuju svoje pravo lice, jer ga i ne mogu sakriti pod maskom obecanja koja dadose, maltene, odmah nakon pobjede. Valjda to vidi i mladjani Dritan. Jos uvijek ima vremena da se predomisli

Denver

Oslobodiše nas diktature i lanaca, pa nam evo ove njihove divne demokratije. Kad im ne bude više trebala URA, vidjećemo mi što je diktatura.

zordan

SPC evo vec 100g zaliva i gaji taj korov veljesrpstva i svetosavlja uz pomoc Vijesti , Dana , CANU,pojedinih NVO i ravnogorske fukare , a ovog advokata ,,Crnogorca,, bih ispratio do granice sa RS pa neka sa Dodikom cenzurise svoju stampu. Veljesrpstvo nastupa ,zato Crna Goro USTANI !!!

Lena

Evo vam neopredijeljeni,evo vam Milovi mrzitelji,evo vam oni liberali koji ste mrzjeli Mila vise no sto voljeste CGoru,evo vam da vidite slobodu od diktatora...Evo vam.Trazili ste,gledajte.Tek je pocelo,jadna vam majka...