16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

16° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

DPNCG: Osuđujemo hajku na Dušku  Pejović

Autor: Antena M

  • viber

Baba

Poluđeše što je potpuno razotkrila Dritana. Svaka čast Duška-to je novinarstvo! Izvući iz sagovornika istinu i prikazati ga u pravom svijetlu, sa sve njegovim poštenjem i iskrenošću. DA JE VJEČNA!!!

Šćepan

Oni imaju isti koncept za sve. Ko god podigne glavu, rade linč. Śetite se emisije Svjedok Božije ljubavi... napad na Batrćevića, na mnoge druge. Zato moramo stati u odbranu svakog i pokazati da se ne plašimo njihovih prijetnji i njihovih medija! Volimo te Crna Goro!

Buto

Svaka čast na pitanja na koka je nervozno odgovarao ,ali si ga trebala pitati o srebrenici litijama .. Ipak mislim da kopira medojevića.

Bravo Duska!

Samo nastavite da radite kako dolikuje profesiji. Mali od palube Miska Perovica, treba da vjezba, svako vece da gostuje i odgovara na pitanja.

Montenegrina

Sve je jasno svima koji ovih dana prate izjave ovog isfrustriranog uznesenog lidercica! On sjedi negdje u devedesetim i pokušava da prijeti prije nego uzme vlast . Ko visoko leti nisko pada davno je rečeno. U "balkanskom blatu"je on već na prvom letu.

Andrija

Sad ste nasli da reagujete, ocito po privatnoj liniji, a kad su pola godine hajkali i pozivali na linc Tanje Šukovic i Snežane Rakonjac, zbog Svjedoka bozje ljubavi, podrzavali inspiratore kampanje, a ne zrtve. Ne znam zasto je Antena uopste objavila ovo licemjerno reagovanje?

Lily

@Andrija Tačno, počeli su sa odbranom novinara tzv. nezavisnog medija urednika borba.me. Prije toga se nijesu čuli, pa valjda sad nemaju kud.

Feđa Perović

Bravo Duška. Kad je shvatio da si ga izula iz cipela poludio je. Koprca se, vrijeđa, prijeti Miškov lakej, a još nije ni zasheo. Bit će veselo gledati njegovu frustriranost i histeriju u danima koji slijede.