10 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Đonović Rakčeviću: Malo prikočite u ljubljenju sopstvene slike

Autor: Antena M

  • viber

HNovi

Neshvatljiv je onaj reklamni bilten iz Kancera Vesti, za sve nas koji smo svjedicili dogadjajina. Ocigledno je namjenjen mladjoj publici sklonoj da vjeruju u Rakceviceve bajke, covjek je jednostavno u politici bio iz pragmaticnih razloga i uvjek to dobro naplatio, buduci vlasnik Instituta Igalo

Đoko Orlandić

Tarkun (za mene mafijaš) Rakčević nije vrijedan komentara. Neka samo objasni zašto je u bescijenje dobio dvije najvrijednije lokacije na moru. To je dobio preko osine "Berlin-Beograd", te je jasno za koga radi: Slijedi nova tužba Ranku od Srećka Šojića (Zdravka) i miljenika pomenute osovine Žarka.

Salijeri

Goapodine Đonoviću, Svjedoci smo da mnogi umišljeni konvertiti često zaboravljaju da postoje živi svjedoci njihovih "(ne)djela". Vama hvala što ste jednog od njih podsjetili ko je i što je. Što ste ovog nadobudnog pauna secirali po njegovim, još svježim, ožiljcima.

Duki

Hvala vam na jos jednom divnom tekstu Gospodine Djonovicu.Posle svakog vaseg teksta osjecam ogromno zadovoljstvo.

Kvasac laži

Bravo! Istina o je sve što ste rekli. Odmogao je uglavnom svuđ đe se očekivalo da pomogne. Majstor kamuflaže. Kvasac laži udužen s kancer Vijestima.

Denver

Hvala za ovaj tekst. Fascinira me ovih dana licemjerje koje čujem na svakom koraku. Svi izvlače što je ko rekao prije 30 godina, i na to bi imali potpuno pravo kad samo ne bi potirali što su i sami govorili juče. Nema te propagandističke čistione koja može oprati vlasnike Vijesti.

GRAĐANSKI

"Ne pada snijeg da pokrije brijeg, no da svaka zvijer pokaže (svoj) trag (ili slijed)." I ovo danas je (opetovano) mutno vrijeme za Crnu Goru. Vele da se u mutno najbolje "lovi" (potisnut s-v-e staro svoje što bi srbo-četnicima u freško stečenoj vlasti moglo zasmetat (jer su srbo-četnici) i osigurat sebi mirnu i zadovoljavajuću (poslovnu) poziciju pod vlašću koja slijedi).

GRAĐANSKI

Potrebito je popričekat da se mutljavina nataloži i vrijeme izbistri. I ovaj tekst g-dina Đonovića doprinosi tomu razbistravanju. P.S. Mene od Žarka (partizana), Miška i Željka (i teke po-malo od Dritana i 3-4 poslanika URE (ukoliko će se oni išta pitat)) - prije svega i skoro jedino zanima:

GRAĐANSKI

oće li njih šaka insana (bajagi 100% Crnogoracah, ka' što je i njihov partner Krivokapić, koji c(j)eliva ruke onom bradonji koji ga volom zove (čudna neka sorta Zdravkovog morala i njegovijeh ljudckijeh principa)) crkovnu imovinu, koju je naš NAROD stoljećima stvara' i stvorio "za 10 min" prepušti

Montenegro

Svaka Vam čast, gdine Đonoviću. Hrabro i pravo đe treba. Nemojte da dugo prođe prije no napišete još nešto. Treba sve napismeno imati - sigurno će valjati, a ja vjerujem da nas ovi tekstovi drže da ne potonemo u depresiju i beznađe od čuda koje nas je snašlo. Da je vječna!

mr

Čuveni bi taj stan, no crnogorska nezavisnost. Mislim da si ga naplatio, minimum, par hiljada puta... Da, da... Presaberi se što si imao kad si stan vratio, a pogledaj što danas imaš! Mislim da si i zbog toga poprilično bučan... Lukašenko na vlasti, a ti milioner ?!

back2back

Postovanje gospodine Djonovicu. Crna Gora u Srcu ❤️

Miloš

Btavo G-ne Đonoviću! Zahvaljujući vama i nama koji pamtimo ko je ko bio i ko je sad u CG, neće uspjeti ovo krečenje četničko, započeto farbanjem tuđih zastava po javnim površinama naše jedine CG.

Bar

Rakcevic je teski komplex od covjeka, kao Drit.. na primjer! Da je vjecna Crna Gora !

GRAĐANSKI

i/ili ostavit u ruke srbo-četničkoj, okupatorskoj, anatemisanoj, proklinjanoj, zločinačkoj, pedofilskoj Srpskoj pravoslavnoj takozvanoj crkvi, koja je tu imovinu prije 100 godinah stekla sramnom otimačinom u krvavim, nasilnim i protivu zakonitim okolnostima, na nekanonskim način i zlikovačkim putom?