10 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Medojević: Protiv učešća lidera DF u Vladi mogu biti samo šverceri, kriminalci...

Autor: Antena M

  • viber

BMX

Sledeći njegov tvit će biti : Ako ne budem dio nove Vlade , dabogda vam živo meso otpadalo i bili prokleti tri stotine i tri hiljade puta !

Montenegrina

Ovaj čovjek zna samo jednu priču napamet.Gostuje po regionu pričajući godinama isto,čak prepravlja i mašta kao da oni tamo ne znaju kako je u Crnoj Gori!Malo je reći vrdalama narod ima dosta imena za ovakve ali prevarant je nekako odgovarajuće.

maestro

A Medo podśeti nas malo za koga si pisao kolumne '01 ,'02 i '03 , meni se čini da je u pitanju bio " zemunski klan" , a opet koliko se sjećam oni nijesu radili sa vodovodnim instalacijama i sl. ...toliko o tvom poštenju !

Baba

Ako sam dobro shvatila naslov, ovaj lik ne ide u Vladu!?Nema mu lijeka ! DA JE VJEČNA!!!

podgoricanin

Medo u kojoj stranci bijaše onaj sto ga ufatise sa 100kg trave. Oćete li njega za ministra poljoprivrede i trgovine? iz koje bijase stranke onaj u budvi sto su ga uhaspuse zboh nekih praškastih matetija. hocete li njega za ministra nauke? oni sa fotki sto brane svetinje , pripadaju raznim klanovima ili onog u niksic sto je opljackao Voli. jesu li ovo vadi kadrovi!!!

Naroz

Ko prati njegove objave na twiteru, zna da čovjek ima nekoliko ozbiljnih preokupacija: masoni, reptilijanci, satanisti i djumbir., da veliki je ideopoklonik djumbira. Zato predlažem da se za njega otvori posebno Ministarstovo djumbira. Tako bi Medo bio srecan, a naš narod pucao od zdravlja i smijeha

europeac

Kako vidim ti se više ne brojiš Medojeviću.

Montenegrina

Ispade da je Dritan saradnik udbe jer eto neće Meda u vladi valjda ga strah njegovih obećanja.Samo Me do zna sve i sve će pospremit'!Kako ćemo bez cigara?

Krsto

Medo hoce da kaze-Zasto bi Dritan svercovao pakete preko mora do Barija kad to mogu i ja sa mojim ljudima?Nije Dritana zaboljelo to sto ga je Milo nazvao bitangom, vec ono prije kad ga je nazvao MAFIJASEM.Dritan je odgovorio Milu rijecima -prvi i poslednji put-ocigledna prijetnja-krivicno djelo

Bruce lee

Mani se medo tvojih prica, dosada vise Coce.

Medjed

@Bruce lee Ostavire Meda sa njegovom manijama sam da se bori, bice vjeciti opozicionat, hoce da bude ministre, hagahaha