Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Medojević: Protiv učešća lidera DF u Vladi mogu biti samo šverceri, kriminalci...

Politika

Tag Gallery
Comments 12

Medojević: Protiv učešća lidera DF u Vladi mogu biti samo šverceri, kriminalci...

Autor: Antena M

  • Viber

Jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević, napisao je na svom Facebook nalogu da protiv učešća lidera DF u Vladi mogu imati nešto samo saradnici UDBE, šverceri, kriminalci i tajkuni.

On je naveo da će Vlada u kojoj on bude zaustaviti šverc cigareta i droge.

"Možda izazivam negativne reakcije dijela "javnosti" ali tako će biti! ", napisao je Medojević a njegov status je podijelila i stranica Demokratskog fronta.

Podsjetimo, nosilac izborne liste "Crno na bijelo" i predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović kazao je nedavno da ima istine u tome da Berlin, Vašington i London insistiraju na tome da u novoj Vladi ne bude radikalnih političara, ali da, kako je rekao, nema uslovljavanja.

Pobjeda je juče objavila saznanja u kojima navodi da je stav Abazovića jasan, a to je da "u ovom delikatnom trenutku i podijeljenom društvu kakvo je crnogorsko, ljudi koji svojom djelovanjem dijele Crnu Goru i izazivaju negativnu emociju kod izvjesnog broja građana ne mogu dobiti resore u novoj vladi".

U Demokratskom frontu su, kako su naveli, u tome prepoznali Andriju Manadića, Milana Kneževića, Nebojšu Medojevića i Marka Milačića.

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

Medjed

@Bruce lee Ostavire Meda sa njegovom manijama sam da se bori, bice vjeciti opozicionat, hoce da bude ministre, hagahaha

Bruce lee

Mani se medo tvojih prica, dosada vise Coce.

Krsto

Medo hoce da kaze-Zasto bi Dritan svercovao pakete preko mora do Barija kad to mogu i ja sa mojim ljudima?Nije Dritana zaboljelo to sto ga je Milo nazvao bitangom, vec ono prije kad ga je nazvao MAFIJASEM.Dritan je odgovorio Milu rijecima -prvi i poslednji put-ocigledna prijetnja-krivicno djelo