10 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Bojović: URA se zaplela kao pile u kučinu, učešće episkopa u pregovorima je potonuće

Autor: Antena M

  • viber

Boys

Bojovic sjajan, posebno druga polovina emisije...

Raonic

Na drugoj strani Izvjesni Raonic pravda ucesce crkve u sastavljanju vlade

CG1

Svaka čast, šteta što Vi nijeste u nekom resoru od značaja za našu CG!!!!!

Crna Gora

Ovo cemu prisustvuje neduzni gradjani Crne Gore , gladajuci " pobjednike" na temelju mrznje prema Milu Djukanovicu skovali koaliciju, a zna se na temelju bilo kakve mrznje nista se dobro stvoriri nista. Gradjani ne zasluzuju ove ljude, njihovu pravdu i postenje, dje smo ovo dosli i kakvoj provaliji trcimo. Da Vladu sastavlja Crkva i Amfilohije u 21 vijeku, jesmo li u 13 vijeku. Da njihova mrznja i gramzivost za vlascu danas, narusava mir i svetost naseg Vasilija , jad i muka moji Crnogorci .

Racio

@Crna Gora Ostavi Vasilija i okreni se prakticnom poredjenju sa normalnim evropskim drzavama.

Crna Gora

Naravno da jedino normalan pristup je evropska, demokratka Crna Gora. Evroatlanska i sekularna. samo zelim da ukazem onima koji su branili svetinje, sa kime su to radili o da nisu izabrali dobru stranu.

VojoS

Bojovic je toliko intelektualno i politicki superioran u odnosu na ostale da je prava steta sto se aktivno ne ukljuci. Malo je ljudi kod nas, i sire, njegovog nivoa.

Miloš

Nema nam druge nego da se posluša ovaj Bojovićev savjet o ujedinjenju državotvornih stranska!

maksim

Crnogrci vole glagoljivi praznozbor. Drugi dio intervjua je utopija. Ujedinjenje drzavotvorne opozicije bi bilo dobro, ali to se moze desiti samo kao inicijativa najjače stranke i s određenim liderom. Ni u mnogo demokratskijim drustvima ne ujedinjuju se stranke bez lidera. To je jos jedna besmislica poput "ustavnog patriotizma"

Jocko

@maksim trika nema da će se ujediniti...

Lily

Ako dps prespava ovaj predlog i sam bude mijenjao svoje vječite lidere u stranci, ode CG u "srpski svet". Aman, zovite gospodina Bojovića, napravite strategiju, zovite sdp, sd, dosta je bilo više... Uradite nešto, inače odoste i vi i svi mi sa CG.

BB

Kako se kaže,,našla se vila u čem nije bila,, mnogi će moliti da DPS preuzme vlast

Simbad

Bojovic je izvanredan bio. Cak je i voditeljku poklopio gospodskom mjerom kritickog stava. Svaka mu je rijec bila na mjestu. Kad o drzavi prica neko ko je ne posmatra na osnovu sopstvenog dzepa - to tako izgleda. Bas svaka cast Radu Bojovicu.

gost

Ovaj covjek je cudo - precizan, jasan, tacan, sa definisanim i utemeljenim stavovima. I u pravu je - ovo jeste (zakasnjeli) kraj jedne ere i zbog toga mora doci do krupnih promjena. Suverenisti to moraju prepoznati a ja se slazem s njegovim prijedlogom o ujedinjenju i ciscenju!

postmatrac

Bojovic ne razumije sustinu problema. Nije opasnost po CG DF. Previse je arhaican, njega Misko Perovic koristi da sprijeci dalje klizanje CG u ponor. To je Peroviceva mudroost. Za Cg su najveca opasnost Lekic i Becic jer mogu da prodju kao moderni politicari.