11 °

max 21 ° / min 11 °

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Otac Zdravko Krivokapić, premijer i istoričar iz Parohijskog doma

Autor: Antena M

  • viber

midzor

Patriotski pokret treba formirati pod hitno.

europeac

@patriota Daj objavi negdje ili daj objavu gdje je na NETU

crnogorka

Crno nam se pise. Pitanje je dana kada ce uvesti veronauku kao obavezan predmet

jovo J.

U prvu ste, ali, da nijesu malo zakasnili sa sa srednjim vijekom. Kad su i dje popovi u svijetu pravili vlade. Ali eto Crna Gora je zemlja cudesa:"NEKA BUDE STO BITI NE MOZE".

Brat u Hristu

@crnogorka, vjeronauka je dobra stvar za sve nas. Klir SPC nije odabran po načelima iz Biblije, pa vjeronauka njima nepoznata. Oni jedino mogu da guraju u školskom programu svetosavlje primjenjenu u četništvu. Da bi građani Crne Gore učili vjeronauku odmah bi uočili da je SPC sotonska organizacija.

Dosta je više religije

@Brat u Hristu Šta ste se e se uhvatili za Hrista. Probudite se ovo je 21 vijek .

Netačno

Ti si sad napisao da moje dijete treba da uči vjeronauku kao dio nastave,a ja ću mu kući čitati Bibliju jer moja vjera njie pagansko svetosavlje...Ðavoljova misija je da ljude odvoji od Boga(naravno ovo pišem ko vjeruje u jednog jedinog Boga),pa ti sam protumači ko je đavo.....

jovo J.

Zloupotreba vjere u svrsi politike je stara koliko i religije. Mnogo je krvoprolica u ime odbrane boga a bog je je jedan. Stogodisnji rat je eklatantan primjer. Crna Gora je pod uticajem vjeronauke zaboravila svoje korijene izmedju dva svjetska rata. Zato, i zbog mnogo cega drugog: Ne ! popovoma odzama, fratrima itd. u skolskim klupama.

CG1

Svaka čast na opisu krivokapića. On je velika nesreća za našu CG, isto kao koljenica, pipun, plagijat, dragan abazović i njihova ostala bulumenta. Oni sa njihovom pričom vrijeđaju, potcjenjuju intiligenciju nas građana. Sve je njihovo laž i obmana!

Amor_Fati

Juče nam siroti mali - malo više opičen - Milačić objavi da su oni (pravi) Crnogorci. A mi kao nijesmo? Što smo onda? Doduse ima tu istine. Svi smo mi Crnogorci - ali nas srpstvo dijeli. Svi smo mi Pravoslavci - ali nas svetosavski nacizam (kome se i Hitler divio) dijeli.

serdar

Djed pomenutog Milacica je glavni lik Lalicevog romana Lelejska Gora. On(njegov djed) je istiniti lik uzet kao primjer hajduka i borca za Crnu Goru i protiv fasizma.

Brano

@serdar njegov je đed glavni junak Lalićevog romana SVADBA.U romanu se zove Tadija Čemerkić,a njegovo ime je Ljubiša Milačić.Nešto mi nije takvoga karaktera ovaj unuk,mila mu je vlast mnogo.

Bravo za uzvraćaj!

Njegovi nesuvisli i patetični izlivi, smrde nečovještvom. Četnik je i tačka! Dzaba mu kolo naokolo priča. Onaj jučašnji nastup može da prođe u zadrugu i kod njegovih popčina, huligani i bezbožnici. Mrzitelji svega crnogorskog. Neće moći i neće proći rukoljube,četniče!