11 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Zašto je nova skupštinska većina nelegitimna

Autor: Antena M

  • viber

Miloš

@ND123 Putovaćete vi sa Ristom uskoro tamo đe vam je mjesto. NIKAD mi Crnogorci nećemo dopustiti da nam poništite niti državu, niti crnogorsku crkvu, jezik i zastavu! Zapamti to. Ovo sad je samo prelazno i kompromisno rješenje u ''režiji'' zapadnih ambasada, kako bi eliminisali radikalne djelove!

Snjeg

@Miloš I bezbolnije i mirnim putem priznanje Kosova od strane Srbije.

Ctrl

@ND123 Putovacete i vi iz toga manastira,nastavite li da mrzite i da dejstvujete protiv sopstvene zemlje i ljudi u njoj.Otjerace vas sopstvena mrznja i netrpeljivost.

BabaIzSomine

Teško možete dokazati da je 41 manje od 40, ili od 38, ili kako vrijeme odmiče od 30... Većina naroda je za smjenu DPS-a i to se upravo dešava, za ostale stvari iz sporazuma nema većine i svi su svjesni da se to neće desiti, pa mogu to da stave i u sporazum

Ctrl

@BabaIzSomine Dio da,vecina opet ne.Mislim na vecinu u pravom smislu.Ali sve i da ima 90%, necega,to nije uvijek garant da je to ispravno.Naprotiv,Istorija je pokazivala da cesto i nije.Sto se tice sporazuma,on takodje nije garant promjene necijih politika koje su suprotne njemu.

BabaIzSomine

A sporazum nije garant da neko treba da promijeni politiku, niti treba da bude. Sporazum je kompromis da bi se došlo do glavnog cilja, smjene DPS-a.

Ctrl

@BabaIzSomine Potpisivanjem ovog sporazuma jeste znacilo promjenu politike nekih anticrnogorskih,antinato,antievropskih stranaka barem u tom sporazumu.Ali on je zapravo kupovina vremena,da bi ojacali ovi koje sam pomenuo,i promijenili to.Njihov cilj osim smjene DPS,dugorocno je i CG koje nema.

BabaIzSomine

1. Šta je to većina u pravom smislu ako to nije preko 50% glasova, naspram 35% (kada ne bi prisvajali tuđe, jer među ostalih 14% nisu svi za DPS)

BabaIzSomine

2. Šta može biti garant da je nešto ispravno, jedino što imamo je da ovo do sad boba ne valja, kad tim igra loše promijene trenera, nekad je to do tada pomoćni trener, kao što ova vlada treba da bude do sledećih izbora.

BabaIzSomine

3. Istorija se gleda za 50 godina, ko je garant da je ulazak u evropsku uniju ili u nato ispravna stvar. Šta je ispravno ako to nije volja naroda, ako većina neće u nato, je li ispravno da ta većina ne ide u nato? Ako većina ne treba da se pita, čemu onda farsa izbora.

BabaIzSomine

4. Potpisivanje sporazuma nije promjena plana i programa stranke, želje su jedno mogućnosti su drugo. Anticrnogorsko i antievropso ja ne vidim ništa, ni u željama ni mogućnostima nove vlasti, antinato je želja jednog dijela nove vlasti, za šta nema mogućnosti. I ta želja je legitimna.

CG1

Svaka čast na tekstu. Svakom normalnom, iole pismenom je jasno da je ovo crkvena vlast. Još dragan abazović kad počne da nam ispira mozak da on može da proča đe i s kim god oće?!! Može on kao dragan, građanin, ali ne može državne pbaveze da rešava po manastiroma uz pomoć popova. To je za njega sekularna država, hahahaha, možda od one ćube ne vidi,

Svekrva

Niko se ne zapita oko toga da su im birači obmanuti - što svakako jesu - jer je njima jedini cilj bio da maknu Đukanovića (za sad) i narod je time zadovoljan. Niko se od glasača živ ne ču oko sporazuma koji je u potpunoj suprotnosti s programom DF.

Montenegro

Birači se živi ne čuju jer znaju da će program DF biti sproveden. Počeli su suptilno i s fasadnom građanskom opredijeljenjošću, a nastaviće otvoreno kad se dokopaju fotelja. Što je s glasačima URE? treba da se stide ove politike koju im lider vodi. A njega treba da je sramota da ide po manastirima!