19 °

max 19 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Manastiri, ambasade i crnogorska politika

Autor: Antena M

  • viber

Tajfun

Sva tijela buduce vlasti sastavlja Risto u Manastirina.Premijer cetnik iz sjenke Krivokapic,ciji je idol terorista Nikola Kavaja i tako redom ce biti i ministri razni Cetnici i Pocetnici.U koji vijek se vraca CG,kad je Knjaz Danilo 1852god odvojio svjetovnu i duhovnu vlast???

Jovo

Hahah neka vam je braćo. Tako i treba davno je rečeno “ko neće brat za brata imaće tudjina za gospodara”.

CG1

Svaka čast na tekstu. Abaz i njegova družina potcjenjuju našu građansku intiligenciju. Oni žive u snovima a mi u stvarnom košmaru od ove bulumente, novovladajuće. Svakom je jasno, ovo je crkvena "vlast" tj. antinarodna, fašistička... I ovaj Hlepić da ne priča više laži, pročitan je, neka se spušti na zemlju, gad izdajnički, neće dugo.

pidgoticanin

volio bi da neko pita mandatara, da li je slucajno bio na skupu na pomen Draži Mihajloviću što se vidi na fotogeaviji koha kruzi internetom?

Snjeg

@pidgoticanin I za to ce reci da je pogresna percepcija .Zlo od covjeka.

Molba

@pidgoticanin Daj adresu , mjesto gdje mozemo vidjeti foto.

Patriotska molba

Patrioti, moramo zaštiti državu organizovano da se pobunimo protiv želje da stave četnika na čelo vlade. Većina od 41 Ne može potrijeti našu volju od 50000 prisutnih na trgu. Nikad četnici nijesu gospodarili Crnom Gorom pa neće ni sad. Ovo vam je gospodo isto kao i rušenje Mauzoleja.

Da, ali

@Patriotska molba To ide preko vidjenijih i uticajnijih ljudi (van DPS) koji bi morali okupiti front za zastitu drzave i za odbranu Crnogoraca od etnocida.

Mara

''Kasno Marko na Kosovo stize''. Aktuelnom predsjedniku jedine nam Drzave, bliskiji i vazniji su bili svi koji nijesu crnogorci i koji dodjose u ne malom broju devedestih. Liberale bukvalno ugusi za kratko vrijeme. Sad ce da ugasi i Drzavu. Bicu manjina na svom, kao indijanac u americi. Nazdravlje.

Molba SDP-ovcima

@Mara Vidim da si iz SDP, ali u ime odbrane Crne Gore i Crnogoraca, molim te nemoj vise sa tom temom jer se ne slazemo uopste oko Liberala. Ono sto je bitnije jeste da je kontraproduktivno se raspravljati oko toga. Potrebno je ujediniti procrnogorske politicke, kulturne, i ostale subjekte

midzor

Akcija.Treba Rada Bojovica izbaciti u prvi plan.Nek on povede procrnogorski blok. Jedna kolona .Raspisati predsjednicke izbore i u demokratski boj za Crnu Goru.