22 °

max 22 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

22° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Krivokapićev savjetnik otkrio toplu vodu: 4xC nije srpski simbol

Autor: Antena M

  • viber

Antiposrbica

Šokiran saznanjem..što je sljedeće,trobojka nije srpska,gusle nijesu srpske,sarma,burek,ćevapi,ajvar..tako ti Miloša Obilića i svih Jugovića,tako ti časnih tomosa,tako ti sreće dragi Srećko,ne uznemiravaj mitomane koji su nažalost većina u Crnoj Gori.

Ctrl

@Antiposrbica Cinjenice govore da originalno nijesu,nego da je to preuzeto od drugih naroda.I ovo ide u prilog tome da zagovaranje Rakovica & co za homogenu zajednicu cistu i iskljucenu od ostatka svijeta i drugih naroda je besmisleno,pogotovo u novija vremena.

of the former Ottoman Empire

Tek ce posrbice da se shokiraju , npr ni SARMA nije "srpska" , turska naravno., evo Sarma, Yaprak sarması ya da Yaprak dolması, bulgur ya da pirinç başta olmak üzere çeşitli iç malzemelerin, genellikle beyaz lahana, kara lahana, dut yaprağı, kiraz yaprağı veya asma yaprağıyla sarılmasıyla yapılan

Volim te zeleno

@of the former Ottoman Empire. Čak nije ni Turska nego Avganistanska. Takozvana Dolma nastala u Avganistanu, u Turskoj poznata kao Japrak dolma u Grčkoj Dolmates. Nego svi su oni Srbi. Njihov jedan kuvar je na TV ustvrdio da je pita nastala na dvoru cara Dušana. Užas.

Ksenija Nikšić

@Volim te zeleno A možete li da zamislite Nemanjiće kako jedu sarmu zlatnim priborom hahahahaha

Neko

@of the former Ottoman Empire "Posrbice..." Pfff. Kompleksi su te doveli do toga da svoje poturčenjaštvo projektuješ u nepostojeći termin "posrbica". Ako je neko ovdje "po", to si burazeru ti. Kad je trebalo CG da se brani od Turaka, tvoji su prešli na njigovu stranu. Prema tome, pssst.

Đoko Orlandić

Toplo preporučeujem S. Crnogorcu da se bači ne na tumačenje srpska 4s, no na proučavanje njemačkih SS jer su mu mentalno i duhovno mnogo bliži

Neko

@Đoko Orlandić Reče čovjek koji podržava mafijaškog bosa i misli da je moderna evropska vrijednost isključiti 30% stanovnika jedne zemlje iz svih državnih institucija. Žalim slučaj, ali u manjini si. Što prije to shvatiš to bolje za tebe.

Monica Bellucci

Treba vjerovat u crtane filmove,to je jedini komentar na ovo sa 4C!

Sulejman

Ljudi moji,pa taj Srecko CRNOGORAC,taj nam treba.Kako ne shvatate,on busi iznutra!

delboj

Ovaj vedri i oblaci. Ovaj je onaj koji ustrojava DF i sve ostale. Ni SPC se ne pita ni zeru koliko ovaj tj oni za koje je ovaj direktni izvrsilac. Nije on Krovokapicev savjetnik nego mentor. A pri svemu tome je jako psihotican.

Vesna kiss

Problem je sto on nije prvi koji plasira ove neistine, pa se na kraju, nazalost, dogodi da sto puta ponovljena laz postaje istina, naravno, prihvacena od onih kojima je takvo tumacenje blisko. Zato je vazno odreagovati na neistinu, pravim tumacenjem, kad god se moze, kao i u ovom slucaju

flamantes

Budući sam dosta pročitao o heraldici, ovo što on priča je prilično korektno. Dvoglavi orao je znak vladarskog dostojanstva dobijen od careva Vizantije porodičnim vezama. Kasnije on postaje heraldički simbol i u Crnoj Gori i u Rusiji i u Srbiji, pa čak i u Albaniji,