14 °

max 20 ° / min 10 °

Subota

04.05.

20° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 12°

Četvrtak

09.05.

18° / 13°

Petak

10.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ristokratija

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Sotonakratija

U vješto i neskriveno tkanoj paukovoj mreži rista radoviç uhvatiše se brojne muve. Dok se one koprcaju do izvjesne pogibije pauk zorno škilji i oblizuje se tom naivnom i bez mozga obroku. Prvo gube krilca, a bez toga su samo lak plijen. Nije mi ža muve, a ristokratiji jasno NE! ŠIC!

Nikac od Rovinja

Možda je CG bila na lošem glasu zbog kriminala i korupcije, ali sad je država-predmet sprdnje. Nadam se da je ambasador Veber zadovoljan svojim čedom i da se domaćica sa srednjeg Zapada nece razocarati tokom saradnje sa premijerom koji teroristu tretira kao borca za demokratiju. Ah, da... nadam se da će "kvinta" nastaviti da stipendira i zaposljava isključivo pitomce SPC, tako da ima ko da im objasni ko je ko u CG.

Okupacija

Ne zaboravimo ipak da je Crna Gora okupirana od SPC,i da stranačke vodje novonastale teokratske države, moraju da rade kako zahtijeva okupator.Ovaj ružan san će probuditi mladost Crne Gore da vrati njihovoj državi dostojanstvo.

HN

Okupacija, naravno, i to bez ikakvog otpora.Samo su je verifikovali.Vjerovala sam da ima pravih i hrabrih Crnogoraca i da se to ne može dogoditi.Šta reći, Crna Goro, nisu te voljeli, a majka si im, a ja jesam! Ovi klero su tvoji gospodari sada.Tužna priča...

Nikola

Samo plačite, ko gubi ima pravo da se ljuti. Prvi ste napali Crkvu, sada kad ste popili šamarčinu cvilite i kukajte, možda će vam tako biti lakše. Obnavljamo Crnu Goru Petrovića, sa brozomorom je gotovo.

europeac

@Nikola Ne znam sa kojim parama, sad kad vam SPC-u uvedu porez. Zato će se i EU pobrinuti, Jedino taj porez nema Srbija i Crna Gora Za Srbiju ne znam, ali će ga u nas dobiti, i zaostatak platiti. Budel pravde i kamate. Svakako strani popovi na privremenom ILEGALNOM radu svojoj kući NEKA JE VJEČNA CG

Ctrl

@Nikola CG koju zagovarate je ona koje nema,i to vam sem u masti,opet nece nigdje uspjeti.Sto se cviljenja i samarcina tice,tek ce to vama jos biti,ali ne od brozomore samo,koliko i od toga dokle god budete mrzjeli svoju zemlju onakva kakva jeste,i kakva ce na kraju i opstati.E viva Montenegro!!!

Ctrl

@Nikola CG koju bi vi najradije je ona koje nema.Sto se tice cviljenja i samarcina,koje izaziva pomen Broza kod vas,imacete ih i dalje sve dokle budete mrzjeli svoju zemlju onakvu kakva jeste,i kakva ce ipak na kraju biti i opstati.E viva Montenegro!!!