14 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 13°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Ćeman poručuje Dizdareviću: Osveštavanju nije prisustvao nijedan funkcioner Demokrata

Autor: Antena M

  • viber

HNovi

A kako se to borite za ravnopravnist konfesija? Tako sto ste se sklonili po strani gledate sta se radi i kazete da vi ne biste tako?? To su vasi koalicioni partneri sa kojima dijelite vlasti pa time i odgovornost! U HNovom demokrate su glavna snaga SPC-a koji kade vodomjere!?

Snjeg

Evo ste pokazali u BD kako se borite za multietnicku CG.Dozvolili ste da vas koalicioni partner dovede popove spc u opstinu .I nijednom rijecju to ne osudiste.

Vv

@Snjeg Pa nijesu osudili ni kad su popovi u Herceg Novom kadili vodomjere i još nešto, ne mogu se sjetiti od blama šta , ni kad je Katić zaprečavao ulice kao vid podrške SPC.

Etotako

Sram no je sto dajete legitimitet tom cinu, najmanje je bitno jeste li aktivni ucesnici. To se ne bi moglo desavati da vi to ne zelite.

rt

gospodine dragi, doveli ste vidjecemo jos sta, u Crnu nam Goru.

RJ

Javno osudite i skrenite pažnju svojim koalicionim partnerima da ubuduće nećete tolerisati takve postupke, umjesto što se pravdate da nijeste tamo prisustvovali.Tek tada možete s pravom komentarisati događaj, a koliko su ti pronicljivi komentari bolje je da se uopšte ne oglašavaš Ćemane.

Śole

E sad ste oprali. Vi činite vlast u Budvi sa njima tako da dijelite i odgovornost! Jeste li se pobunili i pokušali da spriječite tu svinjariju? Ne. Prema tome ćutite. Hoćete li za svaku stvar govoriti nijesmo mi nego DF? Nikiga ne interesuje to vaše posipanje pepelom. Jednako ste odgovorni za sve!

Svedok

A kako vas to abolira? Dio ste vlasti. Ogavne vlasti. Pomamila se sva vaša stoka koja je ćutala do sad a jedino ostvarenje nalazi na društvenim mrežama. No, doce vrijeme da idu na liječenje, ali o trošku Srbije!

učo

g.ćeman ,ko je predsjednik opštine u andrijevici. iz koje je stranke i čiju zastavu drži u svojoj radnoj sobi. toliko o stanci koja baštini crnogorske vrijednosti..