15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

DN: Počela kampanja na društvenim mrežama: Il’ si Srbin ili milogorac

Izvor: Dnevne novine/CdM

Autor: Antena M

  • viber

@@@@

A nema sanse ovo Srbima da uspije!!!!Pobogu Dritan ima cetiri poslanika sa kojima ce da zastiti sve civilizacijske tekovine CG i ne samo to nego ce da preokrene retrogradne misli DF i SPC u smjeru emancipacije CRNOGORSKE SAMOBITNOSTI I SLOBODE,ZIVIO DRITAN ABAZOVIC!!! SRBIJA UBIJA!!!KUKUUUUUUUU NAMA

Hdhk

„Zovi se imenom svojih predaka“ – peđa bulatović da se zove Komita

Mimi

Sad kad im je Amfilohije donio pobjedu, pretpostavljam da se URA-ši pišu Srbi. U mržnji ujedinjeni protiv MAJKE Crne Gore. Možda ponekome od ovih novo- Srba dođe ponekad u san Vitez Crnogorski, čisto da ih podsjeti što su nekad bili i da im poruči - da se nikad nećemo umirit’!

Nećete nas slomiti!

Ako Milogorac znači Crnogorac. Za Njih sam MILOGORAC ali Srbin nikad!! No pasaran!

Snjeg

@Nećete nas slomiti! Tacno.Bravo.Dosta falsifikata .Bolje milogorac nego ravnogorac.

Nikac od Rovinja

Neee... pravo pitanje je: il si Gedžo il' si Crnogorac? Ljubazno molim sve Crnogorce da Srbijance Andrije Mandića, Alekse Bečića i Dritana Abazovića zovu tradicionalnim zajedničkim ime - Gedže.

Danile

Tako je, ili si Gedžo ili Crnogorac!

Volim te zeleno

@Nikac od Rovinja pravo pitanje je da li si izdajnik ili si crnogorac. Nema alternative!

jovo J.

Prihvatam prijedlog Nikce od Rovinja. GEDZO To ime tako silno odgovara tim posrbicama. Ruku na srce nijesmo im ga mi dali, sami su ga odabrali.

Tajfun

Kupivina za popis je pocela mnogo ranije,placaju po osobi do 1000e,to je plan Srpske Akademije Nauka,kad broj Srba u CG bude 40%posao je zavrsen,to je izjavio i Cavoski,Vucic i svi koji su ukljucsni u Velikosrpski projekat u CG.

Muka

Ili si izdajnik ili si crnogorac. To je to pitanje.

Ab_Ovo

Ako dozvolimo da se 1/3 stanovnika CG pita za sve, bolje da nas nema! Odmah treba obavijestiti EU institucije za ljudska prava, i tražiti posmatrače OEBS-a da prisustvuju popisivanju, jer je nova vlast spremna na sve podvale i laži. Lažima i podvalama su i došli na vlast

Antiposrbica

Ako su Nemanjići prva srpska dinastija,čiji su Vojislavljevići ? Što ćemo sa plemenskom strukturom društva ? Karađorđe prvi srpski ustanik,što ćemo sa Martinićima i Krusima ? Nema Pećke patrijaršije,što ćemo sa samostalnom CPC ? Kapa,oro,gusle ? Kako se možeš kazivati sr....?

Driton je prevara

Velika zabluda o Dritanu Abazoviću. Zna se zašto ga fale u Beogradu. Njihov je kadar. Crnogorci ne mogu da shvate kao mnogo šta. Slijepi na politiku ne prepoznaju Trojanskog konja. Kravataši su fašisti preobučeni u crveno. Providna maska.

opet etnocid

Zadnjih godina agresija srpskog ajatolaha i brisanju preko 100 hiljada Crnogoraca, kao i u Crnoj Gori, nastavlja se. Štetočine Dps su samo ćutale i gledale. Nijesu imali od bogaćenja. Obavijestiti se svjetskoj javnosti.