10 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović: Kandidat za mandatara će u roku dobiti mandat za sastav Vlade, neophodne kadrovske promjene unutar DPS-a

Autor: Antena M

  • viber

Kl

Moj Milo,dosta si ti kriv za ovo stanje,nijesi 14 godina uspio da napraviš državu koju sad moramo da branimo od četnika.Siguran sam da ćemo uspjeti na čelu sa tobom,samo pametnije!

Ljiljana

Drzavnik!!! Odlucan poznavalac prilika. Otmen covjek i u situaciji kada je opozicija. Za respekt. Konacno intervju na N1 posle svih (kao i ostali mediji u Srbiji, ni ova TV se uopste nije pokazala objektivnom u odnosu na predizbore, izbore i postizbore u CG).

Andjela

Mnogo je tolerancije bilo,mnogo stvari je trebalo sasjeci odma,mnogo je toga dopusteno! Nije se smjelo odmarati na lovorikama! Kopali su oni i nogama i rukama! EU zatvara oci pred svojom nesposobnoscu kao bezbroj puta do sada! Balkan je uvijek bilo bure baruta!

Tajfun

Jedan od nacina posrbljavanja u CG je ucjena onih sto zive u Srbiji da ce ostati bez posla ako se njihova rodbina u CG ne budu pisali kao Srbi.OVO JE ISTINA,LICNO POZNAJEM DVIJE PORODICE KOJE SU UCIJENJENE NA OVAJ NACIN.

Nikola

@Tajfun Ako su mu rođaci Crnogorci nek mu ponude sljedeće:držaće mu famelju bolje no svoje dok ne nađe posao u CG,dok ne proda ako sto ima u Srbiju i ne skući se u Crnu Goru.Tim bi dokazali da su Crnogorci,a znali bi i ko i što im je rođak!

HNovi

Djukanovicu podrzite formiranje nove gradjanske partije jer vi i ako zelite ne mozete previse uciniti, ne na terenu. Povjerenje u vasu stranku je poljuljano i to je fakat . Nemojte podcenjivati situaciju jer rizikujete da izgubite ono najvrijednije sto vam se moze pripisati a to je drzavotvornost.

maštarije

@HNovi Iako imaš dobre namjere nekako su stupidne, treba podržati novu građansku opciju da, ali koliko će godina trebati toj opciji da naraste i stvori strukturu DPS? DPS i postojeće partije su jedino postojeće političko oružje u rukama Crnogoraca, manite se maštanja ili djelujete i stvorite partiju

HNovi

@maštarije nisi me shvatio, slozices se da nam je vazan svaki glas, pa tako i svih onih koji su zeljeli demokratske promjene a ne zelecu da glasaju za DPS i one koji su bili uz njih, odlutali kod Demokrata ili Ura-e i sad se kaju, treba im ponuditi alternativu

gost

@maštarije Nijesu to bas mastarije. U stvari, ne moraju da budu. Rade Bojovic je lijepo preporucio da se sve gradjanske procg partije ujedine u jednu, zajedno sa DPS-om, ali bez trenutnih glavesina. To je moguce ostvariti, samo ako se oce...

HNovi

1. Pred popis pritisci ce biti nepodnosljivi i tehnike nacionalnog inzinjeringa nece biti samo retoricke i medijske. Radice se u vise frontova : prijetnje gubljenja posla nekog clana familije ili oduzimanjem dvojnog drzavljanstva, pritiscima ekskomunikacije iz crkve cijelim familijama,...

HNovi

2. Vec je najavljena neizvjesnist redovnih primanja posebno penzija- a to nije ni malo slucajno kao ni retorika da se pomoc finansijska moze ocekivati od Srbije. Siromasni se jeftinije kupuju bilo kesom bilo jalovim obecanjima,naridnim kuhinjama. Popovi ce u tom smislu biti veoma aktivni na terenu.

HNovi

3 SPC funkcionise po pricipu vojne hijerarhije, ljudi unutar tog sistema ne smiju da preispituju odluke nadredjenih,mreza je veoma razgranara i duboko infiltrirana kroz cijelo drustvo i drzavni sistem. Dakle pritisci ce biti i kroz sudstvo, zdravstvo, skolstvo..NVO ce cutati, ombudsman takodje ..

Third_man

Meni je najžalije što nijeste bili diktator kao što sad četnici i početnici pričaju. U tom slučaju ne bi svaka bagra izašla iz jazbine i brljavila o Crnoj Gori kao srpskoj Sparti. N1 Bosna, srpski N1 ćuti. Jugoslave Ćosiću, pričate sa krimosom DK a nema intervjua sa Milom, ne da Đilas, a?

violeta

ovo je gospodin u svakom smislu, ovakav treba CG , a ovi koji znaju samo da bluju svakakve rijeci, samo da psuju i da vredjaju, samo naprijed DPS,, nz celu sa gospodinom Milom

Eagles

Živjeli Vi nama Predsjedniče 100 godina, uradili ste VELIKE stvari ya MNE što nikad niko nije, ovi sad što dolaze nijesu Vam ni .... ispod nokata