12 °

max 21 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Kad profesor (ne) drži čas

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Đoko Orlandić

Svaka izjava Krivokapića je na "ivici razma". Svaka slijedeća gora od prethodne. Usta puna borbe protiv kriminala. Dvije ćerke u najelitnijem dijelu BGD imaju , u krugu od 100 metra, tri stana i lokal. To vrijedi preko pola miliona eura. Uštedio, po sinovom pisanju, odvajajući jabuke od usta.

Ljiljana

@Đoko Orlandić Da. Da. Taj soj je u Srbiji (pre)poznat po bogatstvu stecenom "nosenjem gajbica". Ko zna sta su namijenili Crnoj Gori?

Baba

Jadan ti je ovo profesor, a još jadniji premijer, moj Šeki. A da nema pojma o ovome što pišeš, nema.Ne može ni znati i ne smije znati-kako bi inače bio tamo okle je došao.Ispod skuta predvodnika stada, kako reče prije neku noć uvaženi arhitekta G-din.Bajković.

Vojvodina

Memorandum SANU bio je imperijalni program i rekvijem za Jugoslaviju...Mozda Krivokapic smatra da njegova vladavina treba da bude rekvijem za Crnu Goru...ako je jos uvijek slucajno neobavijesten treba da mu kazemo da je poranio s tom vrstom muzike jer CRNA GORA NIKAD UMRIJET NECE!

Miki

@Vojvodina TAKO JE VOJVODINO: CRNA GORA NIKAD UMRIJETI NEĆE. MALO SE PREŠAO PROFESOR!!!

Božidar

Preplitko je u glavi prof Rukoljuba da je on mogao da se śeti i poveže te datume od prije 33-34 godine. On je sebe i kozara (šofera) iz Grblja uveo u historiju, moj dobri Šeki.

Ctrl

Bravo Seki.Sto se tice Krivikapica kod njega je sve onako ,,slucajno",a zapravo nije slucajno,no prica za naivne,ako neko toliko moze biti naivan,a moze naravno.I namecu se pitanja:Ako citav svijet slavi 9 maj,zasto da i CG ne slavi?I kome moze smetati 9 maj i zasto?

Libertas

Prof. Krivomozgić - da zloupotrebim riječi spodobe" koja trenutno obitava u našem Cetinjskom manastiru - pije jer je glup, a glup je i što pije. Ionako veze s mozgom u njega nije. On je pijan od "srpstva". Jer samo pijanac može da vidi sebe kao "oslobodioca" - poraženih i poniženih Crnogoraca.

Vanja

Njemacka je kaznjena za svoja zlodjela, i dozivjela je katarzu. U tome je razlika.

U zlo vrijeme

U zlim vremenima na površinu ispliva mnogo smeća i smrada. Evo se ponavlja i kod nas. Nijemom ne treba govorit, slijepom ne treba pokazivat.

midzor

Cudo od profesora.Nestvaran lik.Svestran.Masinac,Informaticar,Teolog,Filozof,Boem,Cetnik,Srbin,Crnogorac,Rukoljub,Mirotocivi i jos jednom Cetnik.Rekoh li Cetnik?A,Jesam,jesam.

U zlo vrijeme 2

Zlo se sprečava, ne civilizovanom prčom, nego otporom. Religija im je mač, mržnja štit o koplje. Profesor fašizma i svetosavlja nastaviće po direktivi svojih mentora.

Tajfin

Srpska Akademija je urdila i Memorandum 2,kojim se planira CG pripojiti Srbiji,posrbljavanjem Crnogoraca,projekat je na duzi rok,i koliko se vidi dobro im ide.Risto i Rukoljub-buduci Premijer su njihovi glvni izvidjaci radova.OVO I VRAPCI ZNAJU,A NIKO JAVNO DA KAZE!

Monty

@Tajfin Uvek Srbiji dobro krene...pa se ratna sreca preokrene..svuda,od imperijalnog programa pa sve do svjetskog prvenstva u fudbalu...i jos nesto,najbrza stvar na svijetu nije svjetlost nego srpski klerofasizam kad pocne da bjezi...mnogo puta vec vidjeno.DA JE VJECNA!