13 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ranjena je Evropa, ranjene su temeljne vrijednosti Crne Gore

Autor: Antena M

  • viber

Even

Odličan tekst! O mladima se nije vodilo računa, a SPC ima sve isplanirano, nažalost, pa i to - oni tu ciljnu grupu nijesu zanemarili. posljedice su užasne i dalekosežne.

Vesna Kiss

Vrlo dobar presjek vrijednosnih orijentacija mladih u CG.Od devedesetih naovamo smo svjedoci da SPC u CG ne gradi i ne siri ljubav,nego truje ljudske duse i razara crnogorsko drustvo.Nivo mrznje za sve sto nije srpsko je na zavidnom nivou.Svakog dana,zaslijepljenost i mrznja su na djelu.

I đecu truju

Ministarstvo prosvjete da reaguje . Kako je to pasivno stanje. Crkva ušla u škole, a oni ćute. Da poštuju civilizovanje evrop. zakone . Uvode Crnu Goru srednji vijek u mračnjaštvo.

Spc pravoslavni talibani

Nanose Crnoj Gori sramotu, to im je zadatak. Idu po instrukcije.

Tajfun

Veliki broj mladih ljudi u CG je indoktriniran cetnistvom,velikosrpstvom i td.Glavni ucitelj svega ovog je Risto Radovic.Mnogi nijesu ni svjesni koliko je ovo opasno i koliko je daleko otislo.Najsvjeziji primjer je jucerasnje djesavanje u Beranama.

Muka

Jos uvijek mi nijesmo svjesni sta nas je snaslo. Za sve ovo su krivi Crnogorci koji nijesu htjeli da izadju na izbore kada se odlucuje o nasoj drzavi, dok je svaki Srbin glasao...

Ksenija Nikšić

@Muka Trideset godina jedna te ista vlast je dozvolila SPC i Amfilohiju da radi ovo što je napisano u tekstu. Pa ko je kriv? Najlakše je narod kriviti,sa njim manipulisati i uvoditi u rat. Za mene je samo odlazeća vlast kriva i niko drugi.

E viva

@Ksenija Nikšić niko nije kriv! Svi smo odgovorno! Oni koji su ovo cinili najvise, ovi koji su cutali I nisu nista cinili jednako! Nije dobro. Moramo I mozemo bolje!

Miloš

Sve jasno i tačno. Posljednji pasus govori sve!

Društvena zapuštenost

Bravo! Analiza dobra.Istraživanja da budu obavezujuća za društvo i da institucije djeluju odmah po iskazanim nepravilnostima i devijacijama.Uskratiti svaki uticaj vjerskih udruga na obrazovni, razvojni i civilizovani put mladih.Danas su nazadniji omladinci od baba i đedova iz 60-godina.Nebriga!

@@@@

RIJETKO ODVRATNA I GADNA FOTOGRAFIJA SVJEDOCANSTVO LJUDSKE GLUPOSTI.

valter

@@@@@ Interesantno da je većina medija ignorisala ovu fotografiju. NVO, takodje, stranci takodje...

Vojvodina

Opasno je kad bilo ko u crkvi identifikuje sebe sa crkvom,a pogotovo sa narodom,i krene putem agresije i sovinizma.I opasno je kad jedan narod percipira episkopa kao vodju,a on sam sebe kao vladara,ideologa i politicara.To stvara idealno tlo za bujanje klerofasizma svuda,a narocito medju mladima....

antifašista

I Hitler je ovako pripremao đecu tridesetih da bi imao vojsku - fašističku četrdesetih.

Ctrl

Veliki je problem neadekvatno obrazovanje vecine mladih koje je na niskom,ali i pogresnom nivou.Situacija u Beranama je alarmantna po ovom pitanju.I npr nijedan vid religije ili vjere nije dobar ako se bazira na mrznji prema bilo kome i poziva na nju.To je prosto logicno i tu je suvisna diskusija.