8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Crna Gora - zemlja čuda: Od koga Abazović štiti državne interese u pregovorima?

Autor: Antena M

  • viber

u normalnoj državi- veleizdaja

Za ovakve i slične gluposti odgovarali bi Rukoljubac Talibansky, ajatolah El Sadah R. Sotonić i Abazović, vratar od Df-a. Najveća kazna za njih je, odlaze kao negativcu u istorju polit. bezčašća . Sada nijesu svjesni, kao što mnogi prije njih (Milošević, Mladić, Šešelj, Bulatović i ini).

Miloš

Svi mi kojima je samo Crna Gora jedina svetinja, ne hajemo ni za Dritane, ni za Mandiće, ni za Amfilohije.... Uzdajmo se u naš čojski odnos prema svemu što nam se dešava i ne zaboravimo da smo Crnogorci!

CG1

Sramno da sramnije ne može biti. Premijer neprijatelj države, biće tu u ministarstvima, raznih direktora i td i td. sve neprijatelj do neprijatelja države CG. Sa takvima abazović stvara vladu, po tome se vidi koliki je on patriota!!!!??????

haker

"BRane interese gradjana" od interesa vecinske CG, tj Crnogoraca ? Koga ti branis Abazovicu, srbijance u CG od Crnogoraca, Bosnjaka, Albanaca...? pa vi se sprdate sa vecinskom CG! pocecemo i mi sa protestima, pa ces na vlasti biti vrlo kratko! Jer vas drugar Carevic vec krsi sve sporazume! kukala vam majka udarili ste na Crnogorce, kukala vam majka!!!!!

Vn

U toj vladi samo neće biti Crnogoraca, a većinu glasova dobili podržavaoci suverene Crne Gore, Crnogorci , Bošnjaci, Albanci i Hrvati , a i neki Srbi kojima je država u kojoj žive na prvom mjestu.Sad Abazović pravi vladu sa onima od kojih treba da je grčevito čuva.