3 °

max 5 ° / min -2 °

Ponedjeljak

18.01.

5° / -2°

Utorak

19.01.

6° / -2°

Srijeda

20.01.

6° / 1°

Četvrtak

21.01.

9° / 6°

Petak

22.01.

12° / 8°

Subota

23.01.

11° / 8°

Nedjelja

24.01.

9° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

DPS: Odbijanjem da uđu u novu vladu, partije manjinskih naroda pokazale principijelnost i lojalnost Crnoj Gori

Autor: Mirjana Dragaš


Crna Gora

Crna Gora je jedina Svetinja, nasa porodica, nasa majka, nasa sadasnjost i buducnost i svijetla proslost. Svaki odnos prema Crnoj Gori sem istinske ljubavi, istinske borbe za njen opstanak, i posvecenost tim idealima se mora smatrati izdajom. I mislim da je dosta da se odbrana Srpskih interesa svodi na borbu do poslednjeg Crnogorca. Samo reformiste partiju, dajte nove i mlade ljude. ima ih svakom dijelu Crne Goro od Bara do Plava.

europeac

Pa to je sasvim normalno, da su ih ODAŠOVILI. Neka krepu mrzoljupci Crne Gore i njihova koalicija, makar od muke. NEKA NAM JE VJEČNA CRNA GORA

Vrhovni

Svaka cast svim Albanskim partijama. Jos jednom na djelu ste pokazali, kako se cijeni i postuje Drzava u kojoj smo svi na svom mjestu. Zivjela nam nasa Crna Gora !!!

CG1

Svaka čast svim manjinskm narodima u NAŠOJ CRNOJ GORI!!!!!!Vidi se ko Voli svoju CG bez ikakvog interesa. DPS da očisti svoje redove od izdajnika i interesnih grupa i onda svi zajedno, mi što volimo Našu CG, da oćeramo ove izdajnike, plaćenike, neprijatelje CG u trajnu prošlost. Jedino tako možemo svi živjeti u miru i bez jake bolesti zvanom mržnja....

Raif

Iskren da budem,strepio sam da tzv, manjinske partije iz sitnosopstveničkih interesa ne udju u koaliciju s djavolom. Do izbora imao sam razumijevanje,pa i simpatiju za gradj. pokret URA.Ne mogu ego i povrijedjena sujeta biti ispred patriotsko-drzavnih interesa!

violeta

svaka vam cast, vi ste narod od povjerenja, i cestiti ljudi,neka nam je vjecna crna gora,