3 °

max 5 ° / min -2 °

Ponedjeljak

18.01.

5° / -2°

Utorak

19.01.

6° / -2°

Srijeda

20.01.

6° / 1°

Četvrtak

21.01.

9° / 6°

Petak

22.01.

12° / 8°

Subota

23.01.

11° / 8°

Nedjelja

24.01.

9° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Komitski pokret: MO na Sinjajevini nije imalo šansu, nastave li državni organi ovako, ni CG je neće imati

Autor: Mirjana Dragaš


TakoJe

Udrite, samo ostro i argumentovano, uz vas su crnogorci i crnogorke!

Tajfun

Sve je vec vidjeno.Klerofasisticka sekta na celu sa Ristom,ne bira sredstva da urusi sve institucije Crne Gore i dovede je u vazalni polozaj Srbije,to je plan Srpske Akademije Nauka,a ovi su samo njeni izvrsitelji.Dragi Crnogorci,udruzimo se u borbi protiv ove posasti.

Eksperiment

Nadam se da ce mi se ovog puta objaviti komentar. Vjezbu zakazati na drugoj lokaciji. Naravno pojavice se ponovo oni koji ce protestovati. Potom ponuditi lokaciju za vjezbu armije Srbije na istoj lokaciji. Sto mislite da li bi ti isti protestovali ?

Tek tako

Ovakve stvari se ne mogu dešavati u zemljama koje su uređene . Naravno ne postoji zemlja koju vode politicke elite koje su odane drugoj zemlji. Ali balkan je podrucije de je sve moguce.

VUKOMITA

PRECI NAM SE PREVRCU U GROBU,DA SACICA DRISTANOVIH EKOLOGA BLOKIRAJU SLAVNU CRNOGORSKU VOJSKU,MINISTARSTVO ODBRANE SE POVLACI KUKAVICKI ISTO KAO I BIVSA VLAST PRED LITIJASIMA I LAZNIM VJERNICIMA.. SA VJEROM U BOGA CRNOGORAC DO GROBA !!!!!

Hunter6

Evo su eko-teroristi koji rade za intrese drugih drzava pod paravanom "brige za Sinjajevinu". U normalnoj drzavi ovo bi bilo proglaseno (pravilno!) "national security" i tu bi bio kraj njihovom GICANJU! Jedino sto bi ovi EKO TERORISTI mogli da rade je da MIRNO protestuju izvan vojnog poligona.