17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Živković: Dobija li Crna Gora marionetsku Vladu?

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

Masoničić Mitar

Živković je u punom pogonu. Dragan Ivančević Purko obnavlja Crnogorsku, na čelu sa ovim dokazanim kadrom. Treba zaboraviti Pavićevića.

BMX

@Masoničić Mitar Taj Pavićević je i poslat iz Srbije sa zadatkom da se infiltrira u Crnogorsku, da je razori i obesmisli što je skoro i uspio. Sad ce imati nove zadatke u Vladi

Masoničić Milivoje

@BMX Doveli su ga Ivančević i Živković.

Đoko Orlandić

@Masoničić Mitar Purko je ovo i sve zakuvao, dovodeći onog Trojanskog konja iz BGD. Mada, manje Trojanskog, a .... Miko kaza, da jedino Demokrate nemaju spoljnjeg mentora. Nijesam baš siguran u to.

Michel

Tako je Miko! Sve crnogorske snage treba objediniti u crnogorsku pesnicu koja će slomiti, za vazda, srpsku okupaciju i osloboditi crnogorske svetinje od sekte SPC!

Valter

Pravo putanje! Odgovor nazalost očigledan!

Salijeri

Gospodine Živkoviću, Crnogorče! Vi, Anđela Ivanović, Novak Adžić, Bojović i još par ljudi ste obavezni da pokrenete pravu crnogorsku stranku. Stranku patriotsku i nesalomivu, kulturnu i obrazovnu, demokratsku i nacionalnu. Jednostavno MORATE! To je imperativ i molim Vas da razmislite o tome.

HNovi

Za sve one koji misle da ce Ustav zaustaviti srpske četnike jedno podsjecanje: Kraljevina CG je 1918 imala svoj Ustav i sta je to koga ustavilo da nelegitimnu skupstinu okupi i odradi “ujedinjenje”. Je li reagovala medjunarodna javnost ili se pravila slijepa i gluva kao i danas! NA ULICE!

Savjet Crnogorcima

Evo gdje grijesite Crnogorci. Nema otpora od vas. Ne cujete se. Pokazite najprije EU da na vas moraju racunati. Protesti ispred ambasade EU za pocetak. Pocnite odozgo.