18 °

max 18 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Crna Gora jeste Trampova kompenzacija Vučiću za Kosovo

Autor: Antena M

  • viber

Đoko Orlandić

Prvo je pomenutu politiku nametnula kancelarka SRN. Sipala je eure u Srbiju(što ima pravo). Međutim, spiječila je mlrd investicija u CG. Plaćala liderke NVO da to realizuju. Davila je CG ka' zmija žabu. Gora je prema CG od onog iz Minhenske pivnice. Tom politokom uvela je nacizam u CG.

jovo J.

Desilo se što se desilo. Veliki nauk i opomena za sve kojima je CG u srcu. Za DPS - zaslužena kazna. Bivala je CG i manja i slabija ali je odoljevala i jačima od ovih posrbica, ljigavih podrepnih muva. Srpstvo, četništvo, laži, teror i obmane, više ne pale. Istina je sa nama. Zato : NEK JE VJEČNA CRNA GORA.

Sol143

@Geronto domaćica "Take It,or Leave It" - "Uzmi ili ostavi". (Sinonim za političko zavrtanje ruku - ili ušiju, kako ko više voli).

Milena

Tolika sila je jurnula na malu CG,a dobila je samo jedan mandat vise,imamo mi sjajnu buducnost,a ove sto hoce da je sruse,bolje da se ne lacaju toga posla,jer i pored navodne pobjede,treba da se stide i vidi se da su zbunjeni,pored podrske Trampa,Merkelove,Rusije,SPC,Srbije,jedan mandat vise,komedij

crnomace

@Milena Možemo se mi busati koliko hoćemo.Mi smo izgubili kao 1918-te.A ovo što čine Bečić,Medojević,Abazović,Krivokapić je samo šarada.Da ove preletače iz dps-a prisvoje.A Knežević i Mandić upotpunjavaju šaradu.Neće im dati da budu ministri da bi se smirili crnogorci.

milena

@crnomace Mislim da ce preletaca biti od ove sarene vecine,mnogi suverenisti,koji su od ove druzine prevareni ,okrenuce se svojoj drzavi,jer niko normalan ne zeli da zivi kao u Dodikovu i Vucicevu drzavu,pa ni ti ljudi tamo,samo je pitanje vremena.

Djuro Vučinić

@crnomace ...sve se bojim da je EU zaboravila 13 jul 1941 g u CG. Neka sačeka da "pukne" Crnogorcima. Sa Trampom zebem od povratka veselog Vučića iz SAD i naglog medijskog napuštanja Kosova na štetu CG. Malo nas je ali odavno navijamo za Bajdena,viđelo se sve ovo !

jovo J.

@Djuro Vičinić. Nikad odkad postoji, Crna Gora nije bila crnogorskija. Ni hijladu Trampova ne bi joj mogli ništa da nema domaćih jadova. Mogu da trube i igraju kolo sitnol ali je naš duh i ljubav prema našoj državi viša od Amerike.

StaroKuc

@Milena Gospodjo draga,sada jedan mandat,tacno je.Svake sledece izbore bice ih sve vise.Nemojte se bojati CG ce ostati nezavisna drzava,ali od sada do navijek ce biti i ostati jedna od srpskih drzava. Tako je uvek bilo tako ce i biti/Zivela Crna Gora a ne MNE

Podgoricanin

@StaroKuc od kad su to staro kuci serbi. 400godina posle Save, bili ste katolici, mletacki podanici. Tako vele papiri, a ne nacrtanja serpska. Sad ste najveci Srbi, a jedva se znate sa tri prsta prekrstit. Vazda kad su vas Drekalovivi pustili, ka danas, izdsli ste Crnu Goru, ka u proslom vijeku.

Iko

@Podgoricanin Starokuci- katolici i Albanci najveci Srbi U najteyim vremenima uvijek protiv Crne Gore. Prije uz skadarskog pašu, sada uz srpskog sultana Vučka od Srbistana.

Maki

Preuranjeno je davati zakljucke. Ako hoce da gradimo gradjansko drustvo treba iz popisa da izbacimo vjeru i naciju. Rjesavanje crkvenog pitanja zahtjeva vracane vjerskih objekata su drzavi pripadali do 1918. Rjesavano ovih pitanja pod DPS izazvao bi rat, ovako ceto to obaviti prosprka vlada.

Ctrl

@Maki Slazem se oko popisa.Ali sto se tice imovine crkava oni su dali do znanja cini mi se kako ce rijesiti to pitanje,time sto ce izmijeniti one najbitnije stavke u tom zakonu bez kojih se sustinski nista ne mijenja,vec se potvrdjuje vlasnistvo susjedne zemlje nad crkvama u CG.

MaloŚutra

@Ctrl mi to pustit necemo. Barem ono sto je upisano na Prijestonicu i Cetinjski manastir morace vratit crnogorcima.