12 °

max 20 ° / min 12 °

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Je li to sinoć stvarno bio Žarko Rakčević?

Autor: Antena M

  • viber

Feđa Perović

Nemoj Darko tako. Napuštit će Žarko Savjet i tim činom spasit CG od nestajanja. Kakva političkavizija! Jednog neodgovornog, ne inteligentnog mudrijaša, bez časti i morala. Za njega i Miška je malo reći da su izdajnici

Deni

@Feđa Perović Izdajnici jesu ali znamo kako prodju takvi. Ovo je njihovih pet minuta slave, pustiti ih da uzivaju jer nece dugo.

Slavko

Aoooooo, svaka cast, svjedok sam tih vremena i najezih se kad procitah. Sve istina, samo jos jedan detalj, zarko je bio u vladi dok nije expropirisao djedovinu kako rece tada. Interesdzija, ni p od patriote. Bravo za text!!!

šurovanje kvasac i bogatstvo

@Slavko Bio ministar Urbanizma u prvoj višestranačkoj vladi i đedovina opa upade u brašno i napravi se kvasac i naraste bogatstvo.... eto to nije spominjao da je napuštio iz gađenja a kao šura (od šurovanja) Dps-a nije se proslavio.Samo ima komplekse od MĐ jer je on bio bolji đak svesa devet svršio

Smrt fasiszmu

Bravo! Ono je pokusaj pranja prljavstine koju je URA odradila. Zamazivanje ociju da su i Perovic i Rakcevic bsklopilinigovor sa klerofastiima znatno ranije. Vas me interesuje koliko je ljjdi ono koglo da proguta! Bijedan intervju

ja

za mnogo još toga je kriv DPS! pogotovo njegovi pojedinci koji nijesu ni mislili ni šćeli crnogorski. odličan tekst i analiza Rakčevićevog izlaganja sinoć!

Feđa Perović

Ne reče nam građanista što neće manjinski narodi s njim.

Jelena

Bravo Darko, loš je on Crnogorac, kada Crnu Goru predstavlja da je srbski svet, sinoć je bio na radu malo Crnogorac ,malo više Srbin , a pomalo pop ateista?

mr

"Para vrti, đe burgija neće". Vrlo jednostavno za objasnit. Što se imalo nekad, a što se ima danas...

Ljubo Radović Rijeka

Istina, trebalo je mnogo toga dograđivati i mijenjati u radu do sada vladajućih. Politički se udruživati sa najvećim ovozemaljskim neprijateljima Crne Gore, tobože radi promjena na bolje, neviđeni je zločin prema Crnoj Gori i njenim narodima. Gori od onoga 1918. godine.

Vn

@Ljubo Radović Rijeka Tačno. Samo ne znam kako će oni popravljati Crnu Goru sa onima koji je negiraju i ne žele?

Odza Veilhi

Ima puno razumjevanja za SPC i srpski narod .... bili nam Rakčević mogao predložiti dje da gradimo hram za CPC i naš narod...recimo na Cetinje? Naravno ironičan sam!

Vn

@Odza Veilhi Da, tako je.Rakčević i takođe bivši SDP , a sad URA Caro Pavličić su jako zabrinuti za prava "ugroženih " Srba, ali o pravima Crnogoraca i CPC ne brinu ni najmanje.