26 °

max 26 ° / min 15 °

Subota

18.05.

26° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

23° / 13°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Medojević: Miško Perović ne bi da u Vladu uđu oni koji će da otvaraju dosijea, Vladimir Božović zaboravio da ja sve znam

Autor: Antena M

  • viber

Sa

Znas sta Medo? Ako ne udjes u Vladu onda trazi od Marica da te primi u Parove. Tamo bi bio idealan ekspert.

MedoLegenda

Raskrinkaj kriminalnu bandu dirigovanu iz Njemacke, Medo! Pokazi kad je najteze da si patriot! Ne moj da ostane samo na praznim prijetnjama jer ce Vijesti i razni ambasadori unistiti Crnu Goru!

Bajče

Posto sve znas kazi nam : 1. Ono sto znas o Amfilohiju i njegovim poslovima .2. Ono sto znas o Mishku Perovicu i njegovim posolovima 3 . Ono sto znas o Daki i njegovim poslovima 4. Kako se peru ruske pare .5. Kako su to Srbi ugrozeni u CG a Crnogorci nijesu. Ti si nekadasnji Crnogorac i valjda znaš . 6.Ko je ubio Zorana Djinjića . Kad to jasno i glasno kazes onda trazi mjesto koje hoćes .

KK3

On zna sve ono što obični smrtnici ne znaju. "Javlja mu se" da svjetom upravljaju masoni, iluminati, reptili iz svemira, vatikansko-kominternovska-zelenotransverzalna-judeo -komunisticka internacionala i dr ale i aždaje koje su se udružile protiv Srba, srpstva i svetosavske srpske crkve

Brat

Ovi iz ZBCG su nakon izbora rekli: Prvi izbori bez krađe, a ovi lopovi iz Vijesti rekli da su prvi pošteni izbori. Mislim da ste se uvjerili da su ovi bili prvi izbori sa krađom volje glasača. Sad uporedite mi Miška sa Milom!!!