13 °

max 24 ° / min 13 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 13°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

In memoriam za jednu epohu

Autor: Antena M

  • viber

Ivan

Svaka čast, profesore Nikčeviću. Gospodski, ali precizno i jasno ste objasnili ko je bio pokojnik i kome je služio. Zastrašujuće su scene koje gledamo oko odra, užasavajući primitivizam, zaslijepljenost i neznanje! Hvala Vam što ovom zabludjelom narodu otvarate oči!

Hvala profesore!

Ovako razmišlja većina svjesnih i odista inteligentnih crnogorskih grđana. Poigrale su se brojke u matematičkoj kuhinji, te umjesto da živimo u 21-om vijeku, obretosmo se u 12-om, zahvaljujući (ne)djelima ove korona-zrtve.Cak i počivši "komanduje"!? No,do nas je ipak da u borbi neprestanoj istrajemo

Tajfun

Nastavlja Velikosrpsko Cetnicka Klerofasisticka sekta,da ispira mozgove polupismenom narodu.Najgore je sto ce svojim ponasanjem u ovom teskom epidemioloskom momentu,ugroziti zivote velikom broju gradjana Crne Gore.TESKO NAMA SA OVAKVIM NARODOM.

Najj

U sukobu fanatizma i zdravog razuma rijetko pobijedi ovo drugo.Šta god vi pisali Crna Gora ide Homeinijevim stazama.

Biljana-sljeme

Sjajna analiza crnogorske zbilje. Samo moralni i uzviseni intelktualci mogu dati takvu suptilnu analizu, ljudi neoptereceni bilo kakvim prerasudama. A takvi su tekstovi prof. M. Nikčevica.

Stari niksic

Profesore vi ste pravi svetac jer vaši su tekstovi lijek za dušu

Ctrl

Bravo gospodine Nikcevicu na tekstu.Sto se tice npr Krivog i sl,oni govore o sebi samima.Ako za njih svetacki kult moze simbolizovati i ukljucivati ksenofobiju,sovinizam,negiranje prava na necije postojanje,velicanje nekih ratnih zlocinaca itd,jasno je da oni i nijesu pravi Hriscani vec licemjeri.

KSENIJA

Oduševili ste me ovim vašim stavom ! I ja, Isko ne živim u CG a to sam po ocu, mogu iskreno da vam kažem da ne osećam bas nikakvo saučešće u nestanku dotičnog gospodina nego bas olakšanje od kada sam saznala ko je i kako je “voleo” Crnu Goru, a i danas se jezim od Svedoka Ljubavi! Hvala !

Roksana

@KSENIJA , svaka cast, Ksenija za Vase dostojanstvo da postujete svoje crnogorsko nasljeđe po ocu jer to je etnicka nasljedna linija svakog Crnogorca i Crnogorke, uz sve postovanje majcine linije, koja moze biti cak i bolja. Žalosno je sto su se neki bivši Crnogorci udali. Veoma Vas postujem,

darko

A kako svi popisi do rata 95 posto srba,od prvog popisa za vrijeme kralja nikole,a onda na djilasovom popisu svi crnogorci.odlicno znate sta je o tome i sam djilas govorio,ali to precutkujete.uvijek bila drzava srpskog naroda i bice

Deni

Srpski narod zivi u proslosti, narod koji nema buducnost je okrenut proslosti. Zaboravite Kralja Nikolu, Djilasa i ostale. Danasnji Crnogorci njih 45% plus 20% manjina zele nezavisnu suverenu drzavu. Okrenimo se vise buducnosti.

Ivan

@darko Pišeš napamet. Ni na jednom popisu održanom u vrijeme knjaza Nikole, a bilo ih je 3, nije postojala odrednica "nacionalnost" jer se podrazumijevalo da su svi koji žive u državi Crnoj Gori - Crnogorci, kako se tada govorilo "tri vjerozakona". Pogledaj Njegošev pasoš.