14 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 13°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Biljana Srbljanović – Pobeda vraga

Izvor: javniservis.net

Autor: Antena M

  • viber

KSENIJA

Sve vam je odlično objasnjeno i ISTINITO! Bio je toliko u prednosti pred drugim bolesnicima da ako ima te Božje Pravde Zemaljski Sud to treba da Osudi! I ko će biti Kriv za 10 dana kada pocne pomor ljudi inficiranih Od Danasnjeg Primitivizma!

Jovica Zaric

Svaka cast Biljana, napokon neko da kaze sto je zaista bio. A siguran sam da ovi sto cute ce u velikom procentu klimnuti glavom, doduse krisom...

Ab_Ovo

@Mladen Biljana je jedna od rijetkih svijetlih tacaka u mracnom tunelu zvanom srnija. Musski Biljana, svaka cast

mill

Svaka cast na iskrenim rijecima. Ostace upamceno medju nezavedenim narodom lik i "djelo" Rista. Bogobojazljivi neka zive u ubjedjenju da je on i njegovo djelo pravi put....

Bravo Biljana!

Tako pisu hrabri i nepokolebljivi intelektualci. Ova besmislena ceremonija "cjelivanja" i kvazipolitikanstvo, uzece danak nevinim osobama ponesene strastima, primitivizmom i svetosavskom sociopatologijom. Vase rijeci ohrabruju da u Srbiji bitisu ljudi, koji ce se uzdici iznad ove aveti.

Lila

Svaka cast. Vrlo jasno i istinito. Svjedok Bozje ljubavi, u tri rijeci sve receno.

Roksana

Gospođo! Hvala za VELIKI ŠAMAR LAZIMA I LICEMJERJU! Svi smo smrtni A ČAST I BRUKA ZIVE DOVIJEKA! Čast je VAŠA! Čast je Vaša danas i zauvijek! Zasjenili ste ISTINOM ovaj licemjerni dan u Podgorici. Bog Vas blagoslovio! Gospođo!

Vanja

Bravo Srbljanovicka, kad neko nije dobar covjek za zivota, zasto bismo se plasili da to kazemo kada on umre. Kad neko ne valja, on ne valja, bio ziv ili mrtav, sve drugacije je licemjerno. Sutra ce to biti Karadzic ili Mladic, hoce i za njih vaziti "o mrtvima sve najbolje"?

mr

Dok je Bećkovića i njemu sličnih, biće o mrtvima sve najbolje. Dako Biljana S. "povuče" još nekog i ne bude među rijetkima, garant istine na ovim ojađenim prostorima...

Andjela

Hvala Biljana! Pitala sam se o kome pricaju i koga to velicaju danas!

Mitar

Jeste, mi smo svi ludi.300 000 pravoslavnih Crnogoraca se ne slaže s tobom. A kukolja ima u svakom žitu.

Deni

@Mitar Jedno je biti rodjen kao pravoslavac, na kraju krajeva i Biljana je. A nesto je sasvim drugo mrziti kao Amfilohije. Takvih pravoslavaca je u CG 130 hiljada, to su oni koji su glasali za DF.