Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

O tzv. ikonama Amfilohija

Autor: Antena M

  • viber

Andjela

Koliko je volio sebe! Sve je smisljao I izmisljao da ostane upamcen pop Risto! Mnogo je bio,,skroman,,Sto mu uzor ne bi Mitropolit Pavle! Samo ima mjesto za jednoga na Lovcenu, poruku za Milacica!

Cijela slika

@Andjela Ako je neskromnost jedina zamjerka bolje da nista ne zborimo. Arkanovom prijatelju se ne zamjera neskromnost.

Ljiljana

@Cijela slika Bravo! Tacno tako.

Ctrl

Nista iznenadjujuce.Ne bi bio prvi kanonizovani svetac iz politickih razloga i ciljeva,konkretno u ovom slucaju da bi se CG unizila i predstavila u sto negativniji kontekst.Pokusaji ovakvih kanonizacija ili one jos skandaloznije koja je ucinjena u Pljevljima su izrugivanje sa Hriscanstvom.

Prenćani

antihrriščanski , nemam riječi za ovo , Mitropolit ovo ne bi dozvolio

C.M.

смишљате како да оцрните вјерујући народ Црне Горе и како да укаљате часно свештенство МПЦ. Не судите,не вирите из прикрајка...дођите и видите како сија лице Праведника! И на самртном одру,живљи је од вас! У памет се.Није касно.Сви смо позв ани да будемо свети.Али много је званих,а мало изабраних!

CG1

Ti i pop risto ne spadate u odabrane!

Ksenija Nikšić

Hahahahaha hahahahaha vjernici hahahahaha hahahahaha

Jokaš

Sve isplanirano....Samoljublje Pokušaj da iskopira i zasjeni Sv.Petra Cetinjskog...Na ,,ikoni" je natpis ,,Arhiepiskop cetinjski"....ko zna šta ovo znači sve mu je jasno.

Fahro

Svaka im je istina ovakva - potkovana lazima i obmanama. Sramota !!! Ali je oni nemaju!!!

Lily

Ovo je namijenjeno za prodaju, ima da ih štancuju kao dinare. Suveniri, privjesci, ikonice.

Grgur

Kao katolik smatram da klirici carigradske patrijarsije nemaju pravo bilo sta reci ovim povodom jer su svjesno prekrsili vise zemaljskih propisa njine pravoslavne crkve, a ovo se tice nebeskog i mislim da nije svjesno ni namjerno vec gest njine velike ljubavi i vjere u tugi koja ih je snasla.

CG1

Jes, tuga za njih velika, tokom sahrane ko je želio mogao je da vidi ksko kod popova, milačića, bodiroge i još puno puno ljudi osmijeh na licu. No, možda se srpski popovi tako žale, vjerovatno, čim ih na onaj svijet ispraćaju aplauzom, nikad viđeno do sad u CG. Izdajnici!!!