20 °

max 23 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Mandić: Doći će momenat kad će Srbi biti konstitutivni narod u CG, Vladu kao da je sastavljala nevidljiva ruka GO DPS

Autor: Antena M

  • viber

Milan

Doći će momenat kad će izdajnici biti u zatvor. Da se nikada ne desi da se izvan granica CG ide po mišljenje i instrukcije kako drugima odgovara, kao što to ti radiš.

Crnogorac

Ni jedna drzava iz okruzenja ne radi Crnoj Gori sto radi Srbija. Vi ste sluge srbijanske,placene. Je li ti mentor iz Bg zadao domaci zadatak? Mozes da mastas kao i do sad. Popisa nema dok traje korona,u moju kucu nece niko ulazit i ugrozavat mi porodicu.

europeac

@Crnogorac To brate, ni u moju kuću nema šanse da uđe i zapisuju. Da mi je rođeni brat. Prvo ne vjerujem popisivačima, a i da mi ne poture COVIT 19. Možda jesam mator, ali nijesam glupander. Popišite vi svoje SRBALJE, a nama se javite kad prođe pandemija. NEKA NAM JE VJEČNA CRNA GORA.

Anagustum

Dvojac s Kormilarom u Beogradu je po’ita’ za još jedno krucijalno “mišljenje”, bolje reć’ instrukcije u prijestonicu Veljesrbijanizma, ali ovoga puta su morali 45 minuta slušati Crnogorsku himnu. Sva sreća ovaj put nijesu morali ustajati, jer su bili svezani za śedišta.

@@@@

Ako vas je iko u CG bio presit to sam ja ali sad mi se jevlja osjecaj neke blage zalosti za vama.To kako su vas marginalizovali je nezabiljezeno poslije toliko decenija strajkova gladju i stvaranja strategija u Kristalu ni jedno jedino mjesto vam nije pripalo.Zar ona APOSTOLKA iz Bilece NASTAVIT CU

CG1

Stidi se koljenico, stio si 2016-te krv da proliješ po CG za tuđ i lični interes. Čeka te Spuž, imaćeš kad da dođeš sebi ako imaš i trunke mozga. Plaćenik, izdajnik!!!

Vucedolac, Krstas Kostov

Mandicu, nikako da shvatis da DPS nikada nece otici i da ce se brzo vratiti na vlast. Milo je za Tebe politicki Nobelovac. Ti mozes samo da kukas, to dobro radis. Toliko si drecao, ljubio ruke popovima, isao Vucicu i nista. Da imas gram pameti, otisao bi u politicku penziju.

Eagles

@Vucedolac, Krstas Kostov oce, oce 2389-te godine. Vidis li jado od vojvode, da zamjenik, zamjenika, zammjenika, trecerazrednog ambasadora kaze "ko ne moze u vladu" i ON se pita

nesporni

Ako kojim slucajem se zeznete pa se izbori naprave posle godinu dana kad istekne mandat ovoj novoj nadri-ljekarskoj vladi, vidjeces kako ce srpski narod biti zasluzan za marginalizaciju vas i partija koje podrzavaju vas program, a mislim i da te sijede govore da je vrijeme za penziju :)

JF

Prvo da kazem posto smo otprilike istih godina, da mu zavidim da covek ima toliko vremena sa sminku. Izgleda kao vostana figura sa svojim divnim obrvama.. DPS ponovo dalazi,a ti veruj u deda mrazu. 200 dana pa cao.

europeac

Mandiću, ti stvarno nisi sav svoj. Jednostavno je riješiti problem VLADE I MINISTARA. POVUCI SE IZ KOALICIJE SA SVOJOM EKIPOM I GOTOVO. Idemo na nove izbore. Niko se ne povlači JER STE SVI u nekom TALU, dok se ne bunite i ostajete u TROJNOM PAKTU. INTERES vas S.X. Birače zaboraviste, KO NJIH šiša,

Jelena

Ponovo DPS ,Crnogorski Blok za Crnu Goru i sve gradjane koji vole ovu zemlju, posrbice nisu ni za Srbiju .

borop

Oće, doće momenat - kad se Srbi izvine za sve ubijene Zvicere, za sve što ste činjeli po ovom poluostrvu susjedima i komšijama a i "vašim" Srbima.