23 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

17.05.

23° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Plamenac: Kopao sam po grobnici, ugledao ljudske kosti i lobanje…

Autor: Antena M

  • viber

midzor

Od četnika se može svašta očekivati.Ovo je tek početak.Zato,Crnogorci,u boj za slobodnu Crnu Goru.

nenad_mne

Indijana Džons, ili, jednostavno - pljačkaši grobova!

Kotor

Cilj im je bio da stave na grob krst sa 4c i tako za 10,20 godina ubjedjuju Crnogorce kako je i on bio Srbin. Nije im prvi put da ovo rade. Cilj SPC je jasan uništenje Crnogorske nacije i Crnogorskog bića.

Giro D Shabo

Taj ratni huškač je sigurno nešto našao čim je materijal tako odlučno ispremetan. Ako ovo policija pušti i ne pronađe ukradene relikvije, te stvari će se iznebuha pojaviti u Serviae uz obrazloženje da su ih našli zaturene neđe po fijoka.

dobronamjerni

Dakle, tražio je insigije Mitropolita Arsenija, za potrebe SPC (ili svoje), a da li ih je našao? Tvrdi da nije, a ja vjerujem da ipak jeste.

Budimir

Ovo je klasicna laz i pokusaj falsifikovanja istorijske istine uklanjanjem tragova i njoj. Kakvim se sve nedastocama bave svestenici SPC i koliko ih je proslo ko ce ga znati. Nadam se da ce drzava uspjetu da konacno stane na kraj ovome.

Kluzo

Kad se vrijeme pogorsalo,vrijeme se nije pogorsavalo od ljetos.

maks

koliko bi bilo materijala da nikolic zivko snimi film

Fahro

Nemogu da shvatim da kao prvo ovo drzava gleda kroz prste a nikako nemogu da shvati da Crnogorci pravoslavci, nemogu reci svi Crnogorci jer sam i ja Crnogorac ali islamske vjeroispovijesti, DOZVOLJAVAJU ovakvo skrnavljenje, falsifikovanje, unistavanje njihovog istorijskog blaga. NECUVENO!

Monica Bellucci

@Fahro Da si ti nama živ i zdrav pa da i ostali naši muslimani budu kao i ti - CRNOGORCI na sledećem popisu! Da nas bude više,da se održimo!

Vucedolac, Krstas Kostov

Tebe i igumaniju u zatvor. Ko si ti nepismeni stvore da kopas tudje grobove? Ako ti je Risto odobrio radove, nisam ti ja. Ovim mi vridjedjas djeda koji poginu za Crnu Goru u bici na Skadru. Oklen si se stvorio antihriste srpski? Ja ti kao ateista kazem Kaznice te nebo protuvo. Neka je vjecna!

Monica Bellucci

Billy je pošteno radio,izlagao se opasnosti da ga uhvate i oteraju na robiju! A šta ćeš uraditi s kućom???!/Živimo u filmovima!!!