15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Fašizam nadire, a tužilaštvo, sudstvo, intelektualci... ćute

Autor: Antena M

  • viber

slab otpor

Otpora skoro nema a fasizam jača.

Ne samo Bošnjaci

Svi trebra da reaguju. Srpski nacionalisti i dalje ne priznaju Crnogorce, Hrvate,Bošnjake . To je skoro javno govorio prof. dr iz Beograda Marojević.

Vmnk

@Ne samo Bošnjaci Profesor Marojević je iz nišićke Župe koja je bila među prvim učesnicima Božićnjeg ustanka i zbog toga dobro postradala od okupatora. Ućerali su im strah u kosti i od tada su Župljani postali veliki Srbi.

real 2 real

Fasizam dolazi samo sa jedne adrese i to treba sankcionisati sto prije. Iskreno srecan sam sto zivim u zemlji u kojoj zivi vise nacija i vjera.

Njegoš

Đe ste vi bili do sad?? I zašto ne nazovete stvari pravim imenom - četnički srpski srpske okupatorske sekte...???

Ctrl

Bez brige,sve ce to Braticka lijepo srediti.Ovo stvari su itekako bujale i sprovodilo se ono najgore rjesenje da ce se ignorisanjem tih problema oni rijesiti.Tako se nista ne rjesava.Jer npr ako ignorisete mali plamicak u sumi u sred ljeta on ce za tili cas postati pozar koji ce progutati tu sumu.

Sumorno

Plasi me da cemo platiti ovu sutnju politucara, akademaca i NVO? Ovo se zahuktalo previse. Dobar tekst.

KRSTAŠ

"Ćute jer su posrbice"! Crnogorci, ooo Crnogorci (svih vjera) budite spremni da uzmete zakon u svoje ruke u "suzbijanju" FAŠIZMA u Crnoj Gori!

EXCALIBUR

Crnogorci svih vjera ujedinimo se u suzbijanju (protiv) Zla Svetosavskog Četništva u Crnoj Gori!

Vlado

Tacno u centar Muradife, svaka cast. Za 10. Da si mi blize castio bih te kafu za ovo. Moramo se boriti protiv zla fasizma svi iz reda a ođe ga je mnogo i sve vise jos je sad mađubren ovom novom vladom.

Michel

Simptomatično je da u CG nema ni jednog Srbina koji poštije antifašističku, multietničku i građansku CG, kao što to radimo mi Crnogorci, Bošnjaci, Muslimani, Albanci i Hrvati. Potrebno je da se na političkoj sceni CG pojavi srpska stranka koja priznaje srpske zločine nad Crnogorcima od 1918. do početka 2. S. R. Uzdignite se Srbi da bi vam sve bilo oprošteno!

gost

@Michel Ima, ima, znam ih ja koji su i za NATO, vjerovao ili ne... Al nema partije koja okuplja Srbe i promovise takve ideje. Nadao sam se da ce Demokrate to moc (iako su zvanicno o svemu cutali), ali otkad su dosli na vlast, shvatam da od njih ipak ljeba nema... ni makar za to a kamoli za sto ozbil