14 °

max 20 ° / min 13 °

Srijeda

15.05.

20° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Mikić: Abazović na meti kriminalnog klana, ukoliko mu se nešto desi odgovornost će snositi Veselin Veljović

Autor: Antena M

  • viber

buto

ko mi prijeti? KRIMINALCI izvijesti ili KRIMINAKCI popovi...

izgleda

Vjerovatno klan i grupe koei su gadjale i Daku, ciji su finansijeri vasih koalicionih partnera i SPC. Oce da ga skinu i optuze crnogorsku vlast za to, kao sto su pokusavali i pred reerendum. Kao i sto su mnogi znali, Abazu i URA vise prijeti sa strane koalicionih partnera nego u CG. Pa se vi lizite.

Tajfun

Kad se neko ne dorastao svom pozivu,pocne baviti politikom,pa krene da leti.Ja mu porucujem,da se spusti na zemlju( namjesti kravatu,koja mu cesto bjezi),tada ce prestati,da ga proganjaju djevojke,prijete kriminalci i td..i td...

Oki_doki

Poslije tromjesečnog terora biće meni, koji ih očima ne mogu viđet, milije kad formiraju apostolate i sjašu više sa terorisanjem građana CG i međusobnim svađama, optužujući bivšu vlast, nas "lelekače" i patriote. Daj više ste se svima popeli đe se penje.

Srbija naručila

da zaplaši. Žure se, ne ide im kako su mislili

mijenja se

Situacija se mijenja. Bajden, sređuje kako treba. Bosna se oslobađa, CG i Maked. od srpske okupacije.

sa laži, pretnje

Srpsko oružje laži i pretnje. Sa litijama, po zadatku zarazili Crnu Goru.

čika Bajden

Dosta je bilo srbadijo. Dolazi čika Bajden. Zna on šta ste radili, vaše tvorevine zla i genocida. Popovi se međusobno istrijebiše. Spc obezglavi. Ako ne slušate, kao nekad- SANKCIJE.

Tesla

Eto i ja da porucim da ako se ista desi Crnoj Gori , licno cu kriviti Dritana Abazovica.

I.M.

@Tesla Bravo! Sa jednom značajnom razlikom, URU sa Dritanom na čelu sa punim pravom možemo smatrati glavnim krivcem za propast građanskog i sekularnog koncepta države Crne Gore dok Veljović sa prijetnjama klovnu nema nikakve veze.

BESRAMNICI

Grupa vremenu nedoraslih političara o jadu se zabavila šta da radi sa vlašću koju joj je ''na mišiće'' donio pokojni Amfilohije. Sad glume ugroženost od, zamislite, ne domaćih, već regionalnih klanova! Evo, brzo će biti izabrana nova vlada, pa udrite po klanovima, ne na riječima, nego na djelu.

Mirko

I uoči izbora 30.avgusta su iz ove medijsko-mafijaško-tajkunske grupacije plasirali sličnu laž ne bi li prikupili glas više.Ova laž služi samo da bi prikrila veleizdaju četničkih najamnika poznatijih kao URA i kako bi javnost lakše progutala njihovu koaliciju sa četnicima.

Irishman

Milije bi mi bilo da je drazin front sam osvojio vlast no sto moram gledat ovu novu posebnu vrstu crnogoraca kako nam drzi predavanja! bjezite mi s ociju vise