19 °

max 24 ° / min 15 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mikić: Abazović na meti kriminalnog klana, ukoliko mu se nešto desi odgovornost će snositi Veselin Veljović

Politika

Comments 20

Mikić: Abazović na meti kriminalnog klana, ukoliko mu se nešto desi odgovornost će snositi Veselin Veljović

Autor: Antena M

  • Viber
Imamo informaciju da regionalni kriminalni klan želi da ugrozi život lidera GP URA Dritana Abazovića, kazao je izvršni direktor GP URA Zoran Mikić na današnjoj pres konferenciji.
 
"U sve to je uključen državljanin Crne Gore. Agencije preduzimaju operativne aktivnosti i provjeravaju ove aktivnosti.
Ne želimo da dižemo paniku ali poručujemo da ukoliko se Abazoviću i njegovoj porodici nešto desi u narednom periodu, direktnu odgovornost snosiće Veselin Veljović. Nijedan kriminalni klan neće biti jači od Crne Gore i njenih institucija. Svaki pokušaj biće oštro sankcionisan", kazao je Mikić.

Naveo je da je od 30. avgusta do danas Abazović imao više desetina prijetnji preko društrvernih mreža, upućenih telefonom, da je bilo okupljanja ispred njegove porodične kuće u Ulcinju.

Potpredsjednik GP URA Miloš Konatar rekao je da nema cijene koju nijesu spremni da plate, da bi zaštitili izbornu volju građana Crne Gore koja je iskazana 30. avgusta.

"Nema te prijetnje koja može pokolebati Abazovića", naveo je Konatar.

Ponovio je i da su od više nezavisnih izvora koji nisu povezani jedni sa drugim dobili iste informacije i to je, naveo je on, razlog zašto je ozbiljnost ovih prijetnji veća nego do sad.
 
Mikić je naglasio da se ne radi se klanovima koji potiču iz Crne Gore, riječ je o regionalnom klanu.

Upitan da li u GP URA postoje podjele oko podrške novoj Vladi, Konatar je kazao da imaju različita mišljenja, ali da je podrška vladi gotovo jedinstvena.

"URA je prva politička organizacija koja je na svojim organima skoro jednoglasno dala podršku formiranje nove ekspertske vlade. To dovoljno govori. Mi imamo različita mišljenja i ta mišljenja demokratski sučeljavamo na organima partije", ocijenio je Konatar.

Komentari (20)

POŠALJI KOMENTAR

borop 2

Za sve ove "incidente" lično će biti odgovorni: Dritan Abazović, Miloš Konatar, Zoran Mikić, Božena Jelušić i redom svi sa izborne liste "Crno na bijelo". Lično će biti odgovorni i: Žarko i Luka Rakčević, Miško Perović, Željko Ivanović i svi njihovi uposlenici i zaposlenici.

borop 1

Imam informaciju iz više pouzdanih izvora da će poslije 2. decembra uslijediti novi talas napada od tabloida preko društvenih mreža, na sve crnogorsko a neće se zaobići ni manjine. Dešavaće se i sporadični "incidenti" kako bi sve izgledalo manje zlurado i opasno.

I.M.

@Tesla Bravo! Sa jednom značajnom razlikom, URU sa Dritanom na čelu sa punim pravom možemo smatrati glavnim krivcem za propast građanskog i sekularnog koncepta države Crne Gore dok Veljović sa prijetnjama klovnu nema nikakve veze.