14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

Pljevlja, 1992: Četnici okupirali grad

Autor: Antena M

  • viber

Miso

Luda vrjeme samo to? Ta luda vremena su se skoro ponovila to su bili najgori ljudi Koji su I kad usli u Pljevlja I oni izrodi Koji su ih podrzavali. Mozete misli ti da ovaj divljak zarobi grad. Nazalost oni dobaci Koji su bili sa cekom 90 tih njihova djeca su to prije nekolika mjeseca htjeli da urad

Tajfun

Zivio sam 90-tih u Plevljima i gledao sta su radile Cetnicke paravojne formacije a kasnije i Sedmi bataljon.Vidjeli ste posle izbora 30-tog Avgusta da su se te iste snage aktivirale na krilima prosrpskih(VELIKOSRPSKIH)partija,koje su osvojile vlast.Gradjani CG,izvolite,TRAZILI STE GLEDAJTE,"TRPITE A

Astro

Sjedok sam ovih dešavanja,sve je tačno hronološki,ali šta je DPS uradio zadnjih 30 godina da demontira paklenu mašinu u Pljevljima,đe je to oružje za koje se piše da je podijeljeno, je li oduzeto?Ranjenik iz navedenog kombija, postaje doživotni invalid, nikad nije obeštećen od Crne Gore za to...

Mando

Sve ovo ostalo ok, ali ,, oružana srpska agresija,,? Kako vas samo nije sramota. Čija agresija, naroda koji je sve do popisa 70 ih bio većinski, nakon lega je muslimanima na volseban nacin se povecao broj stanovnika za 10 godina za 600 000, sto nije vidjeno ni u kini ni u indiji. Žalosni ste

Astro

@Mando ...dobro privjeri te popise...znamo i mi da čitamo...neđe si se zabrojao....barem šro se Pljevalja tiče.

Elmir

Toliko zla su srbi ucinili na ovim prostorima da je to tesko opisati!Psi koji laju i samo tamo gdje mogu i gdje nema ko da brani,napadaju!

PV

Dobro sam upamtio to ljeto. Svaku noć je bio zapaljen neki lokal ili prodavnica naših sugrađana bošnjaka-muslimana. Četnici su terorisali čitav grad mjesec dana. Po ulicama su krstarili Čekovi četnici u pravoj četničkoj uniformi i mitraljezima kao iz ratnih filmova iz perioda NOB-a. PV su tada bila na ivici da se desi Srebrenica prije Srebrenice.

buto

uskoro će ih tako zvana srpska crkva proglasiti svecima...

zeljko

Jel to vi mislite na nas Srbe vrijedhate sto nas zovete ćetnici il. to. onako. prosto. iz mrznje koju ne umijete da suzdrzite..

Vuko

@zeljko Mi vas mrzimo?Jesi li ti citao ovaj tekst?Znas li ti sta je pozitivac a sta je negativac?Vi ste ti koji mrzite!

PV

Četnicima vas nazivamo jer se tako ponašate i kako bi normalnom narodu na prost način objasnili ko ste i odvojili časne Srbe antifašiste od vas, a ne da bi to kod vas izazvalo neku reakciju.

Maki

@zeljko Ajde ne mlati seljo, glumiš diplomatu a ne znaš slova.

delboj

Masakr je bio planiran i pripreman. Muslimani su ostali zivi iskljucivo zahvaljujuci Bebi Dzakovic koja je alarmirala Mila Djukanovica i Vukasina Marasa i hitno zahtijevala SAJ-ovce, radilo se o satima, zato su morali da jedinice posalju helikopterima.

Orson Vels

@delboj Nisam Rodni, ali za mir u Pljevljima u 1992 godini je bio veoma zasluzan cestiti politicar i predsjednik opstine Pljevlja Momcilo Bojovic!!! To sto je kasnije otisao u SNP nema veze sa tadasnjim dogadjajima... Nazalost suverenista i Ceko i njegovs bratija su vecinski glasaci DPS-a!!!