10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Pavićević: Autogol Đukanovića, Vlahović: Jasna poruka suverene zemlje

Autor: Antena M

  • viber

Podrumar

peti dan od momenta stupanja na mjesto Ambasadora, trebalo ga je proglasiti za Persona Non Grata kad ti neka drzava posalje operativnog mupovca za ambasadora i malo dijete zna koliko je sati

Todor Komita

@Podrumar bravo Podrumar, zaista trebalo. Da nam onomad CG-drzavljanstvom unjedreni Srbi izbjeglice danas to moralno dobro zajedno sa domacim Posrbicama vracaju zlom je cinjenje koje se ne smije ne samo tolerisati no se mora iskorijenit. Cetnik ostaje cetnik.

Vmnk

@Podrumar Nije mi jasno kako su mu dali agreman, kad su se znale njegove kvalifikacije? Dodatni razlog je bio taj što od toliko miliona Srba , Srbija šalje rođenog Nikšićanina za ambasadora.Čista provokacija.

miki

Gospodinu-agentu BIE iz Srbije Pavicevicu da zarvori gubicu jer je procitan od svih struktura i gradjana CG da je ubacen da rovari po CG kao prethodnica ovom nepomenu izdajniku svog roda i naroda iz Niksica. potez malo zakasnio ali bolje ikad nego nikad pozdravljam ga. CG su najveci neprijatelji njene izdajice-posrbice. sikter bre.

MNE HN

Potpuno ispravan postupak ! Sada nastaviti još jače .

Jelena

Bravo , gospodine Vlahović, Nije Crna Gora ,tranja da mogu orgijati, cetnicke horde po njoj ,pokušavati da sve što je Crna Gora potru, i stvore srbski svet. Ovo nam je opomena da više nikada nikom , ne otvaramo vrata , velikodušno, što nam je svojstveno. Polako korov čistoti i oslobađati C.Goru,

Feđa Perović

Majstorski gospodine Vlahović. Nema se što ni oduzet ni dodat vašoj izjavi. Tačna i u centar. Hvala do neba.

Đoko Orlandić

Ko pita ovu duhovnu i moralnu ljigu, koga je BGD poslao kao Trojanskog konja, bilo što o odnosima dvije države.

Vmnk

@Đoko Orlandić Kako je Pavićević postao predsjednik Crnogorske.Ko ga je baš tamo ugurao i to za predsjednika stranke.Ista matrica kao sa Božovićem.

Snjeg

Postovanje gospodine Vlahovic.A sto se tice preletaca Pavicevica suvisno je komentarisati.

Crnogorka

Ovo je trebalo davno napraviti i sada ne bi dobilo kvalifikacije da je to "zadnji potez odlazeće vlasti". Sada, bivši ambasador je odavno zaslužio da mu se uskrati gostoprimstvo. I kada bi se to na vrijeme napravilo, sada ne bi bilo ovakvih izjava.

GRAĐANSKI

Bradonjica, pokaza' si i čast i čojstvo i Crnogorstvo. Bili bi ti najpametnije da mučiš, ako ti tvoje srbo-četništvo to dozvoli. I - kvisling u tebi.

Libero7

A muci fukaro ti stalno dajes auto golove i brastvu tvom i obrazu ako ga imas vise

Bokelj

prestoji velika borba za opstanak ove države,treba se čuvati onih koji zarad svoga konfora i prljavog bogastva će postati svašta,ovo je ceh 18, 41 i 91 sad uviđam greške vlasti koja ima primjese kukavičluka. dali pobjediti barbare bez vojne sile, to nam prestoji uz božiju pomoć pitanje je veliko.