23 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

23° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Brnabić: Povlačimo odluku o protjerivanju Miloševića, cijela Vlada se slaže sa izjavom Božovića

Autor: Antena M

  • viber

katunjanka

Nije ovo što su htjeli, niti što žele "dobre" odnose, nego su morali! Neka je vječna ova naša Crna Gora.

NIKAD VIŠE 1918.

Niste je vi svojevoljno povukli, zvao vas čika Bajden..

Rob Roy

Kada ste nam "zapalili zastavu" na abasadu - "zapalili ste sve sa Crnom Gorom"! Crnoj Gori ne treba ambasador i ambasada u Srbiji! Neka naš ambasador dođe u Crnu Goru i da u Srbiju više ne ide ni jedan ambasador iz Crne Gore!

Baba

Bolesna igra- mi ćemo se pokajati da pokažemo da smo dobri, a koliko smo dobri slavimo dane kada smo vas okupirali! I mislite da iko normalan vjeruje u vašu "dobrotu i iskrenost". Naša Vlada jeste pogriješila-što mu prije nije pokazala vrata. DA JE VJEČNA!!!

europeac

UPS...... Šta im bi, volio bi znati ko nariba Srbalje. Ovako brzo da odluče da povuku odluku o progonu ambasadora CRNE GORE. Ovo nisam skoro ni čuo ni vidio, kod njih NEKA NAM JE VJEČNA CRNA GORA

Mihiz

Kako te nije stid Brnabicka? Naravno da ste okupirali Crnu Goru, oteli nam drzavu i autokefalnu Crnogorsku crkvu, umjesto nje instalirali Srpsku crkvu i sve crkve i manastire. Citaj pravu istoriju, a ne Rakovicevu, Ljusicevu i drugih anticrnogoraca. Stidi se Brnabicka. Sram te bilo

europeac

@Mihiz Nema ona pojma o istori (povjesti-ovo je gospođici prijevod) Crne Gore, a ni Srbije. Gospođa je HRVATICA i priča priče friško naučene na treningu kod šefa Vučića, Nemojte joj puno zamjeriti, KRKČANKA tako mora, a ne misli baš tako. MOŽDA?????

Sramno!

Vi se slazete sa okupatorskom izjavom!? A znamo i da se nijeste sastajali! Naš ambasador svakako tewba doma da dođe! Od vašeg "prijateljstva" puče nam glava, ali nećemo dozvolit to što ste naumili! Da je vječna Crna Gora! No pasaran!

Bosiljka

Licjemerni gadovi! Izigravaju pomiritelje, spremni za saradnju (sa Zdravkom naravno)! Sad im ne treba zaoštravanje, trebaju lukavo da gospodare! Piiiih!

st_danilo

Radosav Rotković je iz knjige istoričara Dima Vujovića preuzeo riječi vojvode Živojina Mišića - on 19. novembra 1918. naređuje: "...da se na teritoriji koju je naša vojska okupirala, uguši svaka agitacija, svim sredstvima, koja možete raspolagati bez ikakvog prezanja"! Toliko o "srpskim istinama"

Bajo

kakva ste vi Cirkus Drzava.Eto dolazi vam Klovn vas.Zivjela nasa Cg.

Kuč

Ama znamo mi da se vi slazete ,a mi se slazemo da je Kosovo nezavisna drzava i .... Vi zbog priznanja drzve Kosovo protjerujete ambasadora Crne Gore ali ne i ambasadore drzava koje su vas primorale da potpisete kapitulaciju,tako da vama niko ne vjeruje a ponajmanje mi kojima hocete da ukradete sve.

Nebojsa Vasiljevic

naravno da povlacite,tarzan je tamo svoj na svome izvorni srbin.mi svakako povlaciti necemo nego lagano ispratiti izdajicu roda svoga

borop

Da ima išta od Vlade CG najkasnije ujutro bi prekinula diplomatske odnose sa Srbijom poslije ovakve izjave.